Cerven
ohodnotit

Dál než se zdálo

Going the Distance

Další název:
Láska na diaľku / Bláznivo zamilovaní (SK)
Rok:
2010
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
16.9.2010
„O schůzkách na půl cesty...“
Popis / Obsah / Info k filmu Dál než se zdálo
Erin je na letní stáži u novin v New Yorku. Jednoho dne se v baru seznámí s Garrettem, kterého naprosto okouzlí svým smyslem pro humor. Prožijí nádhernou noc a druhý den ráno při snídani řekne Erin Garrettovi, že bude v New Yorku jen po dobu šesti týdnů, a proto nehledá žádný vážný vztah. Domluví se, že se budou scházet jen příležitostně. Jenže jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska. Po šesti neuvěřitelně romantických týdnech si ale ani jeden z nich není jistý, že by to chtěl ukončit. Erin se vrací do San Francisca, aby mohla dokončit poslední rok školy, a Garett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jejich jediná možnost, jak udržovat vztah, je mobil a internet. Dvojici čeká těžká zkouška. Podaří se jim udržet vztah na dálku?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Dál než se zdálo
Erin (Drew Barrymore) a Garrett (Justin Long) se seznámili v baru u piva. Erin čerstvě rozejitého Garretta okouzlila svou šarmantní ironií, nefalšovanou upřímností a smyslem pro humor. Jiskra přeskočí a letní flirtovní aférka je na světě, ovšem ani jeden z nich neočekává nic víc – Erin se vrací na konci léta zpět do San Francisca a Garrett zůstává v New Yorku kvůli práci. Jenže po šesti týdnech šťastného dovádění najednou oba zjišťují, že nechtějí, aby jejich láska skončila. Garrettovi kamarádi začnou brzy vtipkovat o jeho vážném vztahu se svým mobilním telefonem. Láska i hory přenáší, a tak ustojí skeptické přátele a rodinu i několik nečekaných pokušení ...

Ti dva našli lásku a za pomoci esemesek a lechtivých i vážných telefonátů mají šanci překonat cokoli.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Dál než se zdálo
Erin (Drew Barrymore) přijme nové zaměstnání na druhém konci země, přestože je šťastně ve vztahu s přítelem Garrettem (Justin Long). Milencům se zpočátku úspěšně daří udržovat vztah na dálku, po chvíli však začnou zakusovat nebezpečné výzvy, které život v odloučení přináší.


Autor: salte

Popis / Obsah / Info k filmu Dál než se zdálo
Romantická komedie Dál než se zdálo pojednává o jednom vztahu na dálku. Ten zažívají novinářka Erin a zaměstnanec hudebního vydavatelství Garrett. Seznámili se v New Yorku, kde byla Erin přes léto na stáži, a protože se nečekaně zamilovali, pokračovali ve vztahu i poté, co se žena vrátila zpět do San Francisca. Vzdálenost však přece jen znamená značnou překážku, a tak dvojice musí překonat několik hádek, frustrací a dokonce dočasný rozchod, než Garrett najde práci v bližším Los Angeles. - Režisérka Nanette Bursteinová (nar. 1970) dosud točila dokumenty a její civilní přístup je znát. Ačkoliv film nepřekračuje hranice žánru, v jeho limitech nabízí příjemnou a poměrně vtipnou romantiku se sympatickými hrdiny a s nádechem reality. Jen občas sklouzne k trapnosti, především kvůli „povinně“ bláznivým vedlejším postavám poněkud oplzlých kamarádů.
–ivp-, Filmový přehled 2010/10


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama