Cerven
ohodnotit

Démon pomsty: Krvavá lázeň [TV film]

Pumpkinhead: Blood Feud

Další název:
Pumpkinhead IV: Love Hurts, Pumpkinhead 4, Démon pomsty 4: Krvavá lázeň
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
95 minut
„Legendární démon pomsty se vrací !!!“

Obsah filmu Démon pomsty: Krvavá lázeň

 
Krvavý svár mezi rodinami Hatfi eldových a McCoyových zuří již celá desetiletí. Teď se však chýlí k hroznému konci. Jodie Hatfieldová se totiž zamilovala do Rickyho McCoye. Její dva bratři se rozhodnou vztah násilím ukončit, ale omylem při tom zaviní smrt Rickyho malé sestřičky. Ricky nedbá varování samotného Eda Harleyho (Lance Henriksen - DÉMON POMSTY, VETŘELEC vs. PREDÁTOR) a žádá Pumpkinheada - legendárního démona pomsty, aby mu pomohl s odvetou, která by jednou provždy vymazala rodinu Hatfieldových ze zemského povrchu. Krveprolití začíná... Pumpkinhead vraždí všechno, co mu přijde do cesty a jedna věc se zdá jasná: svatba se tu...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Démon pomsty: Krvavá lázeň >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.5.2016
Nihil novi sub sole. Omílaná ptákojna s   pomalým, půlhodinovým rozjezdem. Vstupy Ed   Harleye jsou už opravdu trapné, nic proti panu   Henriksenovi. Prostě už je toho opravdu moc. No,   já tedy dávám plus za těch pár drobných gore   efektů.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.8.2012
Tak to mi hlava nebere. Tohohle Tykvohlava, jak se   ten démonek jmenoval, jsem nepochopil. Je to   taková kravina postrádající jakoukoliv logiku.   Děj se snad odehrává za onoho času, anebo v   současnosti. Soudě podle dopravních   prostředků. Členové dvou znepřátelených   rodin se oblékají hůře, než největší   chudina 19. století. V jejich domech se svítí   petrolejkami. Dále vybavení domů připomíná   vybavení vykradených letních chat.
Jak už   název napovídá, jde o pomstu. Z jedné rodiny   je zabita mladá dívka, a tak se Ricky McCoy,   člen téže rodiny, rozhodne upsat čertu duši a   vyvolá pomstu. A tak z dynastie Hatfieldů   (připomínající Kelly Family) kape jeden člen   za druhým. Logika v chování protagonistů   filmů veškerá žádná, logika ve vývoji v   ději veškerá žádná, pokud jde o fuknci   skriptky filmu (tak ta se musela ožrat a dát si   dva jonty) neb neuhlídala nic. A vrcholem nefkusu   je to, že dítě základní školou povinné   hraje herečka, která oslavila třicátiny pár   let před natáčením snímku.
A kdy trochu   myslící divák asi nejvíce trpí? Při   scénách, kdy je podpálen McCoyových dům, či   při záhadě, kde se vzala v závěrečné   scéně pistole v rukou Jodie Hatfieldové. Asi   tři čtyři s sebou běžné nosívá. Své   fanoušky tahle blbina asi bude mít.
Robinson
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2011
Jednoznačně nejslabší část Pumpkinheada, i   předchozí díl se mi líbil více. Úplně   špatné to sice není, bohužel nudné docela   dost. Pumpkinhead se na větší scénu dostane   asi jen dvakrát a potom až ke konci. Dějová   linie úplně stejná, ale není tu žádný   lepší herec, který by to trochu zachraňoval,   Henriksena je hrozně málo. Tak už zbývá jen   akce, které není mnoho. Navíc ji zabíjí   takové ty trapnější momenty, viz koment pode   mnou. Bez problému uřezaná noha kudličkou, no   nejlepší je vyvražďovací scéna, ve který   stojí pět chlapů vedle sebe a jen blbě čumí,   jak si je dyňohlav jednoho za druhým podává.   No aspoň jsem se pousmál. Průměr. Jo a   žádná velká krvavá lázeň se nekonala.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.6.2008
Překvapení
Na původního Pumpkinheada tohle rozhodně nemá,   už jen proto, že tu chybí někdejší   excelentní výkon Henriksena. Přesto mne snímek   příjemně překvapil. Minimálně v tom, že   monstrum nebylo digitální, dále patřičně   hustou atmosférou, které se běžné béčkové   záležitosti posledních let nemohou dostat ani   po kotníky.
Reklama
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Zas takový průjem který jsem čekal to nebyl.   Hodně mě zajímalo monstrum Pumpkinhead protože   na zahraničních stránkách vídávám prodávat   jeho sošky a neznal jsem ho. Mrknul jsem tedy po   jeho filmech a zrovna byl jako novinka u nás v   pujčovně tenhle díl. Vzhledem k tomu, že jsem   neviděl předešlé části, nemohu říct jestli   je to oproti nim jen slabý odvar. Mě osobně se   horor líbil, hlavně tedy samotný Pumpkinhead je   simpatický démon, nejde z něj sice strach   (opět, nevím jaký má vzhled v předchozích   dílech) a vypadá spíše roztomile, ale něco na   něm prostě je :). Film má šíleně pitomý   děj, ale ten vyrovnávají řeznické orgie   které rozpoutává v českém znění   "Tykvohlav"(dementní překlad). Krom   příběhu se mi zde nelíbila ještě jedna věc,   a to byla přehnaná scéna, kdy si jedna z   obětí kapesním nožíkem uřízla během minuty   nohu. Naprostá hovadina, chtěl bych vidět   někoho kdo si nožem přeřízne kost jako by to   byla šiška nějakého salámu. Tohle se jim   opravdu nepovedlo, působí to spíše směšně a   zbytečně to film sráží do shitek.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40265minih40265Bazén (2001) 
Swimming Pool - Der Tod feiert mit n
minih39409minih39409Don Camillo, Monsiňor... ale ne moc (1961) 
Don Camillo Monsignore . . . ma non troppo n
minih10195minih10195Když ženy ztratily oháňku (1972) 
Quando le donne persero la coda n
minih61225minih61225Quantum Apokalypsa (2010) [TV film] 
Quantum Apocalypse n
minih134554minih134554Campfire Tales (1997) 
n
minih48718minih48718Košilka (1974) [TV inscenace] 
Košilka n
minih47458minih47458Seznamte se s Davem (2008) 
Meet Dave n
minih51890minih51890Mrtvý bod (2001) 
Crash Point Zero n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih63217minih63217Petra a Pavla (1983) [TV inscenace] 
Petra a Pavla n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Démon pomsty (2006) [TV film]

 Démon pomsty (2006) [TV film]
Démon pomsty n
Pumpkinhead: Ashes to Ashes
Žánr: horor
Země: Velká Británie / Spojené státy americké / Rumunsko
Režie: Jake West

(pokračování)

Démon pomsty II: Krvavá odplata (1993) [Video]

 Démon pomsty II: Krvavá odplata (1993) [Video]
Démon pomsty II: Krvavá odplata n
Pumpkinhead II: Blood Wings
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jeff Burr

(pokračování)

Démon pomsty (1989)

 Démon pomsty (1989)
Démon pomsty n
Pumpkinhead
Žánr: fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Stan Winston

(pokračování)

Démon pomsty: Krvavá lázeň (2007) [TV film]Démon pomsty: Krvavá lázeň (2007) [TV film]Démon pomsty: Krvavá lázeň (2007) [TV film]Démon pomsty: Krvavá lázeň (2007) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Boogaloo a Graham (Boogaloo and Graham)

Boogaloo a Graham
Boogaloo and Graham

Arthur Loft

Loft Arthur

Sabrina Impacciatore

Impacciatore Sabrina

Francesca Marciano

Marciano Francesca

Patriot (The Patriot)

Patriot
The Patriot

Naposled navštívené:
Boogaloo a Graham (Boogaloo and Graham)

Boogaloo a Graham
Boogaloo and Graham

Arthur Loft

Loft Arthur

Sabrina Impacciatore

Impacciatore Sabrina

Francesca Marciano

Marciano Francesca

Patriot (The Patriot)

Patriot
The Patriot