Cerven
ohodnotit

Den velitele

Den komandira divizii

Další název:
День командира дивизии
Žánr:
Země:
Rok:
1983
Délka:
91 minut

Obsah filmu Den velitele

 
Rok 1941 spěje ke svému závěru a velitel 78. divize, generálplukovník Běloborodov, se zoufale brání vpádu nacistických vojsk do Moskvy. Před sebou má fanatického nepřítele, za sebou chrabré sovětské vojáky a především svoji vlastní strategickou genialitu.

Hitler odsoudil Moskvu k trestu smrti. Vydal rozkaz, aby hlavní město SSSR, bylo srovnáno se zemí a zatopeno. To ale ještě netušil, na jaký odpor sovětského lidu, vedeného statečnými veliteli, narazí.

Na konci roku 1941, uprostřed tuhé zimy, vymyslí válkou protřelý generál Běloborodov smělý plán. Se svou 78. divizí přejde do protiútoku, jehož cílem je zlikvidovat gruppenführera SS...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

red.mann
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.1.2022
Mám rád vcelku ruské vojenské filmy, ale tohle   se tedy hodně nepovedlo. Jedna velká nuda, asi   nejhorší ruský válečný film, který jsem   viděl.
Roman333
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.10.2010
Dost špatný válečný film, který se skoro   celý, odehrává u polního telefonu a   rozebíráním situace na bojišti u   "kulatého stolu". Válečné scény v   tomto filmu, čekejte opravdu velice vzácně.   Celkově jsem byl velice zklamán a sledování   tohoto filmu, považuji za ztrátu času.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama