Rijen
ohodnotit

Deník šílené manželky [TV film]

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
85 minut
„Nevšední komedie o všedních věcech ženy, nevhodná pro muže“

Obsah filmu Deník šílené manželky

 
Mladé ženě Xenii, která nade vše miluje své dvě nezvedené dcery a svého muže, se jednoho dne zhroutí celý dosavadní život. Manžel ji opustí kvůli jiné ženě. Od této chvíle se doposud šťastná manželka stává manželkou šílenou a vy máte jedinečnou možnost sledovat její (filmový) deník. O sérii vtipů, poťouchlostí a nečekaných zvratů v lehce absurdní komedii nebude nouze. Na své si přijdou i milovníci kouzel, domácích mazlíčků, vykládání karet a kolečkových bruslí. Ve filmu Václava Křístka natočeném podle bestselleru Ireny Obermannové uvidíte v hlavní roli Veroniku Žilkovou.
Česká televize

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.8.2020
Asi to byla opravdu záležitost nevhodná pro   muže jak je psáno v záhlaví. Tak se omezím   jen na konstatování, že tenhle druh humoru mi   rozhodně není blízký. Navíc mi tu nesedlo ani   obsazení a tak jsem to nedokázal ocenit ani po   herecké stránce. Za mě je to zcela průměrný   snímek, který šlo určitě natočit lépe.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Deník šílené manželky (2001) [TV film]Deník šílené manželky (2001) [TV film]Deník šílené manželky (2001) [TV film]Deník šílené manželky (2001) [TV film]
Reklama