Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Diagnóza vražda - Bez slitování

 
Na základě úspěšného televizního seriálu vznikly po jeho ukončení ještě další dva televizní filmy. Jedním z nich je film Bez slitování, někdy také uváděn pod názvem Město bez soucitu. Film vznikl dva roky po ukončení seriálu.

Dr. Mark Sloan dostane zoufalý telefonát od své dcery Carol, která se svým manželem pro poruchu na automobilu uvízla v malém městečku. Hovor je náhle přerušen. Mark se vydává se svým synem Barrym zjistit, co se skrývá za jejím zmizením. Na místě se ale setkají s arogancí obyvatel městečka, nikdo není ochoten přiznat, že by Carol a jejího manžela někdy viděl. Mark Sloan začíná mít podezření, že se jeho dcera stala...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2015
V tomto případě nejde o epizodu z populárního   televizního seriálu, ale televizní film, který   vznikl až dva roky po ukončení série. Hlavní   hrdinové zůstávají stejní, šarmantní Dr.   Mark Sloan, který ale musí nyní vyšetřovat   zločin, který se týká přímo jeho rodiny,   dcery Carol. Film ve své podobě nepřekročí   rámec TV seriálu, ale zhlédl jsem ho na CBS   celkem se zájmem. Nečekal jsem nic jiného, na   dopoledne všedního dne dobré.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Diagnóza vražda - Bez varování (1992) [TV film]

 Diagnóza vražda - Bez varování (1992) [TV film]
Diagnóza vražda - Bez varování n
Diagnosis Murder
Žánr: krimi / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher Hibler

(pokračování)

Reklama