Cerven
ohodnotit

Die Farbe

Další název:
The Colour Out of Space
Rok:
2010
Délka:
85 minut

Obsah filmu Die Farbe

 
Jonathanův otec, doktor Davis, záhadně zmizel. Jeho stopa končí kdesi v Německu ve švábsko-franských lesích, kde působil i za druhé světové války. Jonathan se vydává otce hledat do malé zoufale zapadlé vesnice a vyslechne příběh o meteoritu, který spadl poblíž jedné farmy. Po této události se ve vesnici začaly dít podivné věci...

Vizuálně podmanivý film o záhadné síle z kosmu, kombinující několik časových rovin (pád meteoritu ve 40. letech, současnost v 70. letech), je volně inspirován povídkou H. P. Lovecrafta The Colour Out of Space.

Autor: Mlapiska
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www.die-farbe.com/
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Die Farbe >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Mlapiska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2012
Lovecrafta nečtu a nikdy jsem s podobnou   literaturou v kontaktu nebyla, ale něco v   podivně zobrazované atmosféře mě donutilo k   přesvědčení, že tento film musím vidět.
A   žádné z předurčení skutečně nelhalo –   sci-fi-hororová tajuplná atmosféra dohromady s   úchvatnou kamerou, "Barvou" a jemnou   hudbou je neskutečně podmanivá a o co je tempo   pomalejší, o to je naléhavější zvláštní   napětí, které se nese filmem po celou jeho   dobu. Nebýt rušivých snah a sklouzávání k   experimentálnímu stylu, který nemám ráda,   okamžitě řadím Vesmírnou barvu do svého   pomyslného zlatého fondu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama