Cerven
ohodnotit

Dívka v parku

The Girl in the Park

Další název:
Girl in the Park
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
109 minut
„Mateřská láska nikdy neumírá.“

Obsah filmu Dívka v parku

 
Julia Sandburg byla velmi úspěšnou muzikantkou, která měla milujícího manžela a dvě malé děti, dcerku Maggie a syna Chrise. Jednoho dne se šla projít s dcerou do parku a ve vteřině nepozornosti o ni přišla. Julia se se ztrátou dcery nedokázala ani po letech vyrovnat a ztratila tím manžela a v srdci cítila jen hořkost a bolest, až jednoho dne poznala Louise...

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dívka v parku >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.11.2015
Mateřské znaménko
Všechno směřuje k tomu že se ukáže jak to   dobře skončí . Omyl konec není sladký jak to   u amerických filmů bývá. Herecký výkon   hlavní hrdinky je ale bezvadný.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2011
DÍVKA V PARKU

Sigourney Weaver v roli matky,   která v parku neuhlídá svou dcerušku. Dívenka   nebyla nikdy nalezena a tento fakt ovlivní celý   další život zoufalé matky. Matka pro svou   ztracenou dceru truchlí tak, že zapomíná na   to, že má rodinu – manžela a syna. Rodinu   zanedbává a to vede k jejímu zániku. Pak   potkává zvláštní dívku, která by snad mohla   být její ztracená dcera… S.Weaver je moje   oblíbená herečka. Je zvláštní sledovat ji,   jak bojovala s vetřelcem v její nejznámější   roli astronautky Ripley, s jakou noblesou hrála   královnu v Dobytí ráje a jak bojuje o své   vědecké objevy v Avatarovi. Tady je MATKOU s   radostí i bolestí. Moc se mi tu líbila. Film je   realistický a S.Weaver jsem věřila všechny   její starosti, pochyby, dobrovolnou samotu,   uzavření se před světem i ten záblesk naděje   a touhu změnit osud podle svého přání. Film   na mně velice zapůsobil. Hodnotím jej jako   velmi zdařilý.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Vynikající herecký výkon Sigourney Weaver,   ovšem pointa filmu zůstává v rovině   "domysli si sám", což je škoda, tak   nějak jsem doufal v jasnější závěr.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama