Cerven
ohodnotit

Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Poklad z Agry [TV film]

Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Sokrovišča Agry

Další název:
Priklyucheniya Sherloka Kholmsa i doktora Vatsona: Sokrovishcha Agry
Žánr:
Země:
Rok:
1983
Délka:
151 minut

Obsah filmu Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Poklad z Agry

 
Tentokrát musí společně Sherlock Homeles a doktor Watson přijít na kloub záhadě, kam zmizel vzácný orientální poklad, Truhla nevyčíslitelné hodnoty zdaleka neřekla své poslední slovo a vražd, spojených právě s ní, nebezpečně přibývá.

Autor: veverka-zrzka
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2012
Sherlock Holmes se blíží ke konci.   Předposlední dvojdíl mě opět potěšil.   Naprosto skvělé ztvárnění mého oblíbeného   Podpisu čtyř, opět okořeněné o spoustu   humoru, na nejž jsme si v rámci této série už   zvykli. Celá epizoda mě bavila, i když   tentokrát by poloviční stopáž nevadila. Ze   začátku druhé části mi tam totiž vůbec   nesedlo vzpomínání na ženu všech žen, ale   nakonec mi to přišo jako zajímavé zpestření,   i když by si Skandál v Čechách rozhodně   zasloužil samostatnou epizodu. Vše skvěle   spěje do finále, tak uvidíme, zda si série   udrží kvalitu. 80%.
řepešínský
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.5.2009
čtvrtá série ze sovětského filmového cyklu   dobrodružství sherlocka holmese a doktora   watsona nazvaná poklad z agry v sobě zahrnuje   několik povídek sira arthura connana doyla a to   ji také činí z celé řady těchto   inkriminovaných adaptovaných děl velmi   zajímavou. pokladu z agry nechybí správná   dávka napětí a rytmu, stejně tak jako několik   různých dějových a časových os vzájemně   propletených. i přes nesporné klady původní   literární předlohy se filmařům v případě   pokladu z agry bohužel nepodařilo dotknout   hvězdných výšin. dvoudílný počin, jinak   čtvrtý v řadě dobrodružství sherlocka   holmese a doktora watsona, realizovaný pod   pojmenováním poklad z agry proto zůstává ve   středu hodnocení světových kinematogafických   děl.
cicis
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Nie je to najhoršie, ale vyzerá to tak ,ako keby   angličania natočili film o Stalingrade.Nech sa   drží obuvník svojho kopýtka.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Poklad z Agry (1983) [TV film]Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Poklad z Agry (1983) [TV film]
Reklama