Cerven
ohodnotit

Dobrou, mámo

Ich seh, Ich seh

Další název:
Goodnight Mommy
Žánr:
Země:
Rok:
2014
Délka:
99 minut

Obsah filmu Dobrou, mámo

 
Psychologický thriller s velmi bizarní zápletkou je sevřen mezi čtyřmi stěnami odlehlého domu. Dva malí chlapci, dvojčata, propadají nejistotě, zda bytost se zafačovanou tváří je opravdu jejich matka. Skutečnost se podobá noční můře a teprve ve finále dojde k šokujícímu odhalení zásadního dějového momentu.

Přestože fanouškům řeckého filmu Špičák může Dobrou, mámo připadat jako pohádka, jedná se bezesporu o značně znepokojující, navíc velmi elegantně natočený thriller. Odehrává se ve stroze moderním domě na rakouském venkově, kde kluci dvojčata začnou mít pocit, že s matkou něco není v pořádku. Po návratu z nemocnice...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2016
Dobře vygradovaný thriller. Nezvyklý námět, i   když nepříliš původní, snad jen ta dvojčata   je posun od jiných filmů. Nevím, ale každý   druhý divák asi musí po deseti dvaceti   minutách odhadnout, k jakému konci příběh   putuje. Líbí se mi drsný závěr a výkon   dětských herců - bratří Schwarzů. Rovněž   dobrá je matčina maska, exteriéry vč. domu v   krásné přírodě. Teď nezbývá než doufat,   že se dle svého zvyku nechytne stejného   námětu nějaký americký producent.
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.9.2015
Musím souhlasit s tím, že film je značně   znepokojující...jsem totiž značně znepokojen   z toho,že jsem se opět nechal uvrtat do takhle   stupidní a nudné sračky. Hnůj,1* a nasrat,   teda nazdar.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2015
Kde je maminka?
Tak u tohoto snímku prý lidé při premiéře na   festivalu u nás ve Varech omdlívali. Cha, buďto   omdlívali vedrem nebo následky nočního   paření! :) Pač na omdlévání tu opravdu nic   není. Hororem bych to nenazval, možná velmi   nudným psycho dramatem. Ani šokující   rozuzlení a závěr se nekoná, pač tvůrci   pointu odhalí asi po 10 minutách. Tak by mě   celkem zajímalo, co tím chtěli vlastně říct?   Jediné co je na snímku děsivé jsou ty dvě   malá dvojčata a jejich výkon, kdy mučili   maminku, pač si mysleli, že to není ona....Pro   mě zklamaní na které jsem se tolik těšil.   Opět důkaz toho 100 lidí 100 chutí, pač jinak   nechápu tu chválu a vysoká hodnocení. Za mě   60% ať nežeru.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Dobrou, mámo (2014)Dobrou, mámo (2014)Dobrou, mámo (2014)Dobrou, mámo (2014)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lenka Hornová

Hornová Lenka

Naposled navštívené:
Lenka Hornová

Hornová Lenka