Cerven
ohodnotit

Dobrou noc, mami

Night Mother

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
86 minut

Obsah filmu Dobrou noc, mami

 
Hlavní postavou filmové adaptace Pulitzerovou cenou ověnčené hry Marshy Normanové je žena, která ztratila důvod žít. Jessie Catesová nemůže kvůli záchvatům epilepsie vykonávat svou práci, zhroutilo se jí manželství, navíc syn propadl drogám a nyní stojí na špatné straně zákona. Zničená žena na pokraji sil cítí, že jediným řešením situace je sebevražda. Přesto nechce, aby se po jejím odchodu zhroutil i život všech kolem. Proto se rozhodne na tuto situaci připravit člověka, který je jí nejbližší. Strašlivým tajemstvím a zároveň odpovědností zatíží vlastní matku Thelmu. Musí nyní naslouchat, jak jí dcera naprosto klidně vysvětluje, jak a kdy...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.7.2014
Kus určený pouze pro divadelní prkna se ve   filmovém zpracování stává neztotožnitelným   opruzem, co z matky činí abnormálně   afektovanou babu a z dcery hyperaktivní, chladnou   a sobeckou mrchu... A vůbec, z boje a ze života   se neutíká, alespoň ne bez vyčerpání všech   dostupných pokusů o přežití. Dobré po   částech, nestravitelné vcelku.
viktorie.p
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.6.2014
Moc zajímavé
Moc zajímavé a aktuální. Nejde tak ani o   nemoc, ale o to, že je, událostmi, co vidí v TV   a čte v tisku "znechucena" . Je to   stejné v každé době.
Snura
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Jedno prostředí a prakticky jen dvě ženské   postavy, co vedou řeči mezi sebou. A přesto to   má napětí a spád a vy nechcete přijít ani o   okamžik toho, co se děje, o jediné slovo a   zvědavě čekáte, jak tohle dopadne.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Obřad (La Cérémonie)

Obřad
La Cérémonie

Bernard Zitzermann

Zitzermann Bernard

Ludovic Brillant

Brillant Ludovic

Naposled navštívené:
Obřad (La Cérémonie)

Obřad
La Cérémonie

Bernard Zitzermann

Zitzermann Bernard

Ludovic Brillant

Brillant Ludovic