Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Doma pečené Vánoce

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.12.2019
Vánoční náladovka na   otřepané téma je   podprůměrnou romantickou   komedií. Zklamaná žena,   která přišla o svůj job,   přijíždí na vánoční   svátky za svou matkou a   rodinou. Nemůže být jinak,   že jí dožene její minulost   v podobě dávné lásky. Jak   jinak může podobný   příběh dopadnout? Určitě   jen dobře. Naštěstí je   Lori Loughlin stále ještě   koukatelná dáma, ale tak   před třiceti lety to byla   jiná jízda. Dnes již   převážně televizní   herečka si uchovává šmrnc,   ale všechno hraje již s   rutinou a levou zadní.   Zřejmě během prosince   čeká diváka záplava   podobných filmů, máme se   tedy na co   "těšit". Zde jen   potěšilo, že příběh šel   na HBO bez otravných a stále   delších bloků reklam a   televizních upoutávek.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2019
Pohodový vánoční snímek,   v originále nazvaný v   českém překladu 'Domácí   Vánoce', typický pro   televizní kanál Hallmark   Channel k opravdovému   televiznímu odpočinku po   předvánočním shonu   určený převážně pro   dámskou část diváků.   Příběh plný romantismu a   vánoční nálady přináší   neocenitelně hřejivé pocity   ducha Vánoc. A to je jediná   atmosféra celého   televizního vánočního   projektu. Příběh jinak   skromný svou nenáročností   a určitou naivitou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Malá Velká Británie (Little Britain)

Malá Velká Británie
Little Britain

Jennifer Nettles

Nettles Jennifer

Naposled navštívené:
Malá Velká Británie (Little Britain)

Malá Velká Británie
Little Britain

Jennifer Nettles

Nettles Jennifer