Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Don't Knock Twice

 
POZOR, SPOILER

Mladá žena Jess se právě setkává se svou dcerou Chloe, která jí byla kdysi odebrána kvůli tomu, že měla Jess problémy s drogami. Chloe však matinku pěkně setře a žádá ji, aby přestala otravovat.

Pak jsou s kamarádem Dannym u dveří do starého domu. Zde bydlela žena, která byla údajně čarodějnice. Ta je mrtvá, ale v domě je prý démon. Když někdo zaklepe poprvé, probudí se, když podruhé démon vstane z mrtvých. A Chloe tvrdí, že tam bydlela jen žena, která unesla dítě Michaela. Přesto však na dveře dva krát zaklepe. Danny má pak podivné vidiny a nakonec mizí. Chloe také začne vidět věci nahánějící hrůzu, a tak se sebere a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.9.2019
Zpočátku to nevypadalo zle, ale pak přece jen   přijde stará bolest s hluchotou a příběh se   zbytečně brzdí. Přesto však musím přiznat   snímku pár silných okamžiků.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.1.2018
Brutal vopruz z Británie
Dětičkám v pasťáku chybí láska svých   odložitelů zato jim však nechybí nápady jak   se pobavit.V kurzu je klepat na dveře stařence z   ruiny u dálnice v sousedství. Ta z toho dostane   amok a opustí svět živých což rozpoutá   téměř peklo v nervydrásajícím příběhu   .Maminka fetačka co kdysi odložila dcerušku se   ji chce ujmout a odvézt domů ale ta má radši   dredy černouška a tak mamku pošle...k   šípku.Dredista však dostane návštěvu ze   záhrobí až ho vezme čert .Piercingová   princezna se cítí opuštěná a tak navštíví   maminku co už sice nefetuje zato modeluje jakési   sochy svatých z jákesi plastelíny. Pokud to   zatím diváka nevtáhlo do děje pak bude hůř.   Dilematicko-psychologické rozhovy na vysoké   úrovni typu: Vysrala jsi se na mě , krávo,   zaberou spolehlivě několik minut než se objeví   detektiv který vypadá jako by neuměl do pěti   napočítat , což se ostatně v dalším ději   potvrdí.Souboj s démony fetu , chlastu a kdoví   čeho se mění na boj a lásku dcery. Jsou i   horší filmy než je tenhle ale pokud se nechcete   nechat zotročit démonem blábolismu a tupanismu   tak po shlédnutí snímek rychle vymažte ze   svého PC . I jedno shlédnutí je totiž značné   utrpení.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2017
Tohle byla slušná práce. Horor si daří   skvěle už od počátku, žádné půlhodinové   rozjíždění, naopak Vám začne servírovat   dávku strachu hned v prvních minutách. Napětí   a atmosfera se stupňují, film si drží rovinu a   nikam neupadá. Triky zdařilé a celý příběh   pěkně odsýpá. Přiznávám se, že jsem měl   strach a to mám u hororu rád.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Don't Knock Twice (2016)Don't Knock Twice (2016)Don't Knock Twice (2016)Don't Knock Twice (2016)
Reklama