Cerven
ohodnotit

Dračí bouře [TV film]

Dragon Storm

Další název:
Dragon Quest Storm
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
96 minut
„Nová fantasy inspirovaná knihami J.R.R. Tolkiena / autor trilogie Pán prstenů /.“

Obsah filmu Dračí bouře

 
Král Fastrad je potrestaný, když jeho říši temnoty napadnou hvězdní draci. /Alespoň tak to vidí jeho poddaní. Draky, podle nich, poslal na Fastrada všemohoucí Velký Dragon, který se už nemohl dívat na plenění krajiny a týrání lidí./ Fastrad však neváhá a požádá o pomoc panovníka sousední říše slunce – krále Wednesburyho. Ten zformuje skupinu bojovníků. Silas, Remmegar, Ling, Nessa, Theldag a Medina tvoří tým vyvolených, kteří mají ochránit obyvatele před dalším útokem hvězdných draků …

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.5.2018
Draci byli svého času hodně populární a   vznikaly tak snímky vcelku dobré i nevalné   kvality. A tento je jeden z nich. Natáčení bylo   viditelně mrazivé a to byl zřejmě důvod,   proč pouze na dvou místech. Na jakési   zřícenině hradu a lesíku poblíž. Že jim tam   neskutečně mrzlo je vidět na páře linoucí se   z úst herců. Jedná se o televizní film a tím   je v podstatě řečeno vše. Velice pochydérný   příběh plný nelogičností a vůbec   všelijakých podivností. CGI draků nevypadá   nejhůř, ale ten scénář, tak jak je   zpracovaný, je víc děsuplnější jak ty draci   v něm dějově obsažené. Feministky však z   tohoto počinu mohou mít radost, neboť se tu   žena staví do stejné pozice jako muž. Chrabrá   a statečná bojovnice bez příkras a hany.   "Raději byste mě oblékl korzet a večerní   šaty?" Na temnou dobu módní novinka,   avšak genderová vyváženost musí snést vše,   tak co. Na jedno zhlédnutí a pozapomnění   stačí.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2006
Náhodou jsem dnes zabloudil na tuto stránku a   koukám,že film který jsem viděl asi před   rokem a celkem se mi líbil má vražedné   hodnocení.Sice jsem měl jiné plány,ale právě   jsem to dokoukal a klidně bych si to pustil   znova,hlavně první polovina měla dobrý   spád,min o dva stupně lepší.
Tento film je   zvláští svým zpracováním,není to žádný   brak ani zázrak,do Tv dobré,do kina ne,a ikdyž   to vypadá jak od amatéra skoro zadarmo,levné to   určitě nebylo.Úžasně splašená kamera,asi   úmyslně,občas nedotažené triky,které se daly   pobrat,viděl jsem mnohem horší,dobrý   příběh,dobrý zvuk, a ani herce bych   nezatracoval,prostě průměr,chyběl nějaký   výrazný typ herce,líbil se mi i dabing.
efCZa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.9.2005
Člověk nemůže od filmu vytvořeného přímo   pro televizi očekávat zázraky, ale přecejen   něco čeká. Čeká příběh, alespoň   ucházející herecké výkony a čeká i to, že   se na to bude dát koukat(nějaké to výtvarno).   No bohužel. Rok výroby bych typla tak na 1970   nejpozději. Film z roku 2004 by měl vypadat po   všech stránkách jinak. Cesta do pravěku z roku   1955 je na mnohem vyšší úrovni než tento   "počin". Je to opravdu propadák -   ztráta času!!!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Genevieve Adams

Adams Genevieve

Dorothy Provine

Provine Dorothy

Petěrburgskije tajny

Petěrburgskije tajny
Petěrburgskije tajny

John St. Polis

St. Polis John

Naposled navštívené:
Genevieve Adams

Adams Genevieve

Dorothy Provine

Provine Dorothy

Petěrburgskije tajny

Petěrburgskije tajny
Petěrburgskije tajny

John St. Polis

St. Polis John