Cerven
ohodnotit

Dům s minulostí [TV film]

Imaginary Playmate

Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
85 minut
„Smyšlená kamarádka, která se ukáže mnohem nebezpečnější, než by se na představu slušelo.“

Obsah filmu Dům s minulostí

 
Krátce poté, co se Suzanne provdala za mladého vdovce Michaela Driscolla, rozhodnou se manželé koupit nový dům, kde by s Michaelovou sedmiletou dcerou Molly začali nový život. Sotva se zabydlí, prozradí Molly rodičům, že si našla kamarádku Candance Brewerovou, která tu bydlí s nimi. Suzanne je přesvědčená, že imaginární kamarádka je pro Molly způsob, jak se vyrovnat se smrtí matky a vším těžkým, co se v jejím životě událo. Postupně je však Mollyino chování stále více nevyzpytatelné a Suzanne se zmocňuje podezření, že by nová kamarádka její nevlastní dcery nemusela být tak imaginární, jak se zpočátku zdálo. Molly ví věci, které by ve...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2010
Zajímavý snímek, který se zabývá tématikou   tzv. bludných duší, které po tělesné smrti   takříkajíc "zlobí". Většinou se   jedná o sebevrahy nebo o lidi, kteří zemřeli   násilnou smrti. Nejedná se o žádnou fikci,   dnes už se všeobecně ví (i ve vědeckých   kruzích), že tomu tak je. V tomto případě se   jedná o desetiletou dívčinu, kterou před 100   lety oběsil vlastní otec a její nepokojný duch   přebývá v blízkosti domu, kam se v   současnosti nastěhuje rodina se sedmiletou   Molly. Molly má ten dar, že tyto astrální   bytosti, které běžní lidé nevnímají, vidí   a komunikuje s nimi. Zajímavý snímek, jehož   jedinou pihou na kráse je konec, klasicky   přitažený za vlasy.
Marign
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2010
Film, na který jsem se začala dívat náhodou   při přepínání televize. Hlavní myšlenka   filmu byla sice použita už v mnoha filmech, ale   i tak se mi film líbil. Nic moc na   přemýšlení, děj je předvídatelný, ale   donutil mě i přes hodně pozdní hodinu film   dokoukat do konce.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Arielle Holmes

Holmes Arielle

Naposled navštívené:
Arielle Holmes

Holmes Arielle