Cerven
ohodnotit

Dům smrti

The House That Dripped Blood

Rok:
1971
Délka:
102 minut

Obsah filmu Dům smrti

 
Pátrání po pohřešované filmové hvězdě přivede inspektora ze Scotland Yardu ke strašidelnému domu. V tom se odehrály čtyři různé případy, které se točí kolem záhadných osudů jeho nájemníků.

Tento antologický snímek vypráví čtyři thrillerové příběhy, které se odehrály v opuštěném domě opředeném smůlou, a byly vykonstruovány na základě policejního vyšetřování. Po přezkoumání složek místního policisty (John Bennett) vyjde najevo, že všichni majitelé onoho sídla zemřeli strašlivou smrtí. V první epizodě poskytne ženě tajemného spisovatele (Denholm Elliott) objekt jeho posedlosti příležitost, aby svého muže zabila. V té druhé se nešťastný...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

topipig
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2023
Příjemnej a zábavnej povídkovej horůrek   složený z pěti příběhů, z nichž jeden   vyprávěním provází. Hlavní osu tvoří   strašidelný dům, který je obestřen řadou   podivných úmrtí. Žádnou originalitu   nehledejte, hlavní slovo zde má atmosféra a ta   je vyloženě creepy jak má být. Tajemný   zabiják, voskové muzeum, čarodějnictví   spojené s woodoo, upíři. Totální žánrovka.   Herecké obsazení bezvadné a k hororovým   filmům patřící - Peter Cushing, Christopher   Lee nebo božská kráska Ingrid Pitt. Kvalita po   všech stránkách.
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Skvělá připomínka anglických hororů ze   sedmdesátých let. Prostředí tajemného domu   samo svádí k páchání zločinů, což se také   v pravé míře koná za účasti osob, do   kterých bychom to předem neřekli. Bezvadná   atmosféra klasiky a přítomnost toho   nejlepšího z "herectva" tehdejší   doby jako jsou Christopher Lee, Peter Cushing,   Denholm Elliott, je špičková. Jednotlivé   příběhy jsou podávány z humornou nadsázkou,   což právě z filmu dělá ten pravý   "englický" esprit. Když si porovnám   dnešní hororové filmy o strašidelných domech,   zejména americké produkce, vyjde mi tento   téměř padesát let starý anglický film jako   těžko k překonání.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dickie Moore

Moore Dickie

Naposled navštívené:
Dickie Moore

Moore Dickie