Cerven
ohodnotit

El macho

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
95 minut

Obsah filmu El macho

 
Kid El Macho je podvodník, který se živí jako falešný hráč. Místní šerif si všimne, že je k nerozeznání podobný banditovi Buzzardovi, jenž byl zabit při přestřelce. Buzzard byl členem gangu Duka Hildaga a ten stojí za nedávným přepadením dostavníku, při němž bylo ukradeno zlato bankéře Rosse.

Šerif nabídne El Machovi odměnu 10 tisíc dolarů, když se bude vydávat za zabitého banditu a pomůže zneškodnit Hildaga a získat zpátky zlato. El Machovi pomáhá Buzzardova bývalá milenka Kelly, která si chce také vyřídit své účty. Bohužel El Macho netuší postranní úmysly šerifa a bankéře, kteří se spolčili.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.2.2021
Průměrný spaghetti western, který   nepřináší nic nového. Hlavní roli hraje   slavný argentinský boxer Carlos Monzón, sedm   let neporažený profesionální mistr střední   váhy a v domovině populární stejně jako Diego   Maradona, a tak je ve filmu hodně pěstních   soubojů. Nepříliš hezká tvář hlavního   hrdiny je v žánru také nezvykem, stejně jako   povětšinou podmračené záběry kamery na   krajinu v ostatních westernových příbězích   prozářenou španělským sluncem. Přestřelek   na můj vkus není mnoho, o to více dialogů a   zbytečných řečiček. George Hilton tentokrát   nehraje hlavní roli a je to jeho loučení se   spaghetti westernem. Zápletka také není nijak   zvláště originální: infiltrace do tlupy   banditů a snaha položit tlupu a zmocnit se   zlatého pokladu. Navrch ještě pojišťovací   podvod.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
XX

XX
XX

Naposled navštívené:
XX

XX
XX