Cerven
ohodnotit

Elixír života

Rok:
2009
Délka:
150 minut
„Příběh zázračného Dr. Maxe Wolfa.“

Obsah filmu Elixír života

 
O duši „zázračného lékaře“ se sváří síly čisté a nečisté, děj se odehrává na Nebi a na Zemi, v Čechách, v Rakousku a v Americe, v dobách dekadence a prohibice, v Hollywoodu a v Kremlu, na jeho obhajobu vystupují bývalí pacienti – herci, spisovatelé, politici a gangsteři těch absolutně nejslavnějších jmen, v příběhu nechybí láska, zrada a detektivní zápletka.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

lera
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2010
Skvělý muzikál s dobrým obsazením. Na   jevišti se neustále něco děje, není zde ani   minuta nudy. Skvělé podání Kamila Střihavky,   který zahrál postavu Nejvyššího. Texty   Gábiny Osvaldové jsou přímo úžasné a dobře   se pamatujou.
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2010
Takhle povedený muzikál na DVD jsem už hodně   dlouho neviděla. Hudba Ondřeje Soukupa a Gábiny   Osvaldové člověka prostě chytne. A když to   Václav "Noid" Bárta doplní   nezaměnitelným rapem, není nutné s 10.   hvězdičkou váhat. Muzikál se vlastně   "vaří" přímo na podiu, což diváka   neskutečně vtáhne a kolikrát jen s širokým   úsměvem zírá na řádění pekelníků. Na   vážnější strunu šáhne Lucie Bílá, která   se svými hlasivkami, ať v těle Edity či   Heleny, fakt kouzlí. I ten Nejvyšší musel být   překvapen, jak geniální nápad byla jeho   myšlenka žena=schizofrenie.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Madeleine

Madeleine
Madeleine

Naposled navštívené:
Madeleine

Madeleine
Madeleine