Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Equus

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2022
Tahle filmová adaptace   úspěšné divadelní hry   Petera Shaffera je z mého   pohledu opravdu výborné   psychologické drama se   silným a skvěle   propracovaným příběhem,   kterému hodně prospělo, že   autor předlohy Shaffer   pracoval i na scénáři. Ve   špičkovém obsazení zaujal   hvězdný Richard Burton v   roli psychiatra Dysarta, ale   asi vůbec nejlepší byla   Jenny Agutter coby Jill   Mason.
Za mne určitě   hodně nadprůměrná   záležitost, kterou bych   neváhal komukoliv doporučit.
Imo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2019
Silná vášeň
Silně emotivní film   zobrazující hluboký ponor   do duše mladého chlapce   Alana (Petr Firth), který   cítí erotickou vášeň ke   koni až tak, že prožije   při noční jízdě na něm   silný orgazmus.   Prostřednictvím náročného   postupu psychiatra Alan pomalu   a upřímně otevírá svou   duši, a tak se zbavuje   traumatu. Film patří podle   mně k nejlepším filmům s   psychiatrickou tematikou.   Peter Firth podal fantastický   herecký výkon, kterému jsem   uvěřil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
1998

1998
1998

Naposled navštívené:
1998

1998
1998