Cerven
ohodnotit

Expendables: Postradatelní 2

The Expendables 2

Další název:
Postradatelní 2; Expendables: Nezničiteľní 2 (SK); Postradatelní 2: Zpět do války
Rok:
2012
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
6.9.2012
„Jako zamlada.“

Komentáře k filmu Expendables: Postradatelní 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2012
Ještě jeden zlatý večírek pro tuhle partu
Postradatelní mají ve svém   středu nového muže,   ambiciozního mladíka jménem   Billy , na jedné misi je   chycen a zabit přímo před   jejich zraky Jeanem Vilainem   (Jean Claude Van Damme) a tak   se vydávají na cestu   odplaty, kde se k nim přidá   Trench (Arnold Schwarzenegger)   , Booker (Chuck Norris) ,   Church (Bruce Willis) a také   mladá agentka CIA Maggie.

Oproti prvnímu   dílu je poněkud   zmatenější a děj méně   pravděpodobný, Celé jedno   městečko je postupně   odtaženo do dolu kde těží   plutonium a nikdo si toho ani   nevšimne, no ale kvůli tomu   to Sly nejspíš netočil . Je   to takové rozloučení se   starou generací akčních   hrdinů.

Plusy   : Delší čas na plátně pro   Arnolda s Willisem (i když to   také není žádná mega   stopáž )
- souboj   Adkinse se Stathamem
-   Přítomnost Norrise a Van -   Damma

Mínusy   : již zminovaný děj
- místy spíše   parodující

Dávám deset hlavně z   nostalgie, jinak bych dal 8.   Jako akční podívaná je to   skvělé, chce to vypnout   mozek a kochat s epohledem na   plátno kde je najednou   několik akčních hvězd   mého dětství, ( vlastně   všichni )

Hlášky:
Když se   objeví na scéně Chuck   Norris zazní i narážka na   vtipy o něm : Prý tě kousla   kobra královská ??? - Jo po   třech dnech hrozných   bolestí ta kobra umřela.

Arnold s Willisem   se prostřelují armádou :   Arnold povídá, počkej tu   "JÁ SE VRÁTÍM" ,   Willis NE ty už jsi se vracel   mockrát teď je řada na mě   :-)

chvíli   potom se objeví po boku   Arnieho Norris a střílí   spolu , Arnold pronese : Kdo   přijde teď ?? Rambo??

Arnold se   symbolicky vrací na plátna   kin ,když vysvobodí   postradatelné ze zasypaného   lomu jakýmsi buldozerem ,   vykoukne s doutníkem v koutku   a pronese " I´M BACK :   Jsem zpátky :-)
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Naprosto skvělé   pokračování opět s   výborným hereckým   obsazením.Film nadupaný   akcí,dobrých efektů a   nechybí ani trocha   humoru.Nejvíc mě pobavilo   když se objevil   Ch.Norris,chyběl už jenom   vypasený Seagal a akční   legendy by byly komplet.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2013
Film přesně podle mého   očekávání! Suprový děj,   bojové scény, efekty, herci,   prostředí, prostě zde   nemám co vytknout! Těším   se na třetí díl a doufám,   že když nebude lepší, tak   alespoň stejně dobrý, jako   tady. Ani mi nevadilo málo   prostoru pro Jet Liho, konec   konců, jeho triky mě hrozně   bavily.
Hrozně se mi   také líbíla spolupráce   Trenche, Churche, Lundgrena a   nová tvář Billy. Fakt   super, vynikající a já jsem   spokojený!
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2013
Expendables: Postradatelní 2 (2012)
super film,skvele   hlasky.brutalna akcia a   zaujimavy pribeh.skvele   herecke obsadenie.par vtipnych   scen ako napriklad s chuckom   norrisom.potesilo ma ze aj   willis aj schwarzeneger mali   aspon jednu prestrelku.efekty   boli nadpriemerne.taktiez ma   potesil fight stalone vs. van   damme.takze za mna 10
kockyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Tak kluci opet nezklamali !   Akce , humor , proste vse k co   poradnymu beckovymu akcnaku   patri ! Doufam , ze trojka   bude v podobnym duchu   pokracovat . Jen vic takovejch   filmu !
pink.mouse
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2012
Bomba!!! :-)
Naprosto perfektní film :-)   Smršť kulek, ale i   dokonalých hlášek. Film na   který se vyplatí zajít do   kina :-) Ve chvíli kdy se na   scéně objeví Booker (Ch.   Norris) začal plný sál   tleskat a po prvním dialogu   Barneyho s Bookerem zase sál   brečel smíchy... Film je   našlapaný "až po   střechu" divokou akci,   vtipnými hláškami a hlavně   akčními hvězdami které   vás nenechají sedět v klidu   :-) a btw "dvojka"   Expendables je mnohem lepší   než "jednička"   takže pokud se vám jednička   nelíbila, tohle stejně   zkuste. Nebudete litovat.
DonSalusto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2012
I'm back!!! :-))
skvělá akční podívaná?   ?i podruhé s legendárním   i akčními hrdiny,nechybí?   ?vtipné hlášky,honičky a    několik set mrtvol !!!    :-)) už jenom z úcty k?   ?těmto pánům plných 100   % 
viana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2012
Expendables 2
Super filmeček na jeden   deštivý anebo ne zrovna   veselý den,protože vás   okamžitě chytne rychlým   střílecím a bojovným   dějem   zpočátku,zpomalením,abychom   se vydýchali a zjistili o co   vlastně půjde ,a pak zase   akční a hlavně se super   hláškami,které do filmu   pásly jako hrnec na   prdel.."není nad starou   dobrou klasiku ...ta věc už   patří do muzea-chi,to my   taky.."i s   přicházejícím Norrisem   westernová hudba-no prostě   PARÁDIČKA!!
dustur
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2011
Môj najočakavanejším   filmom roku 2012...,ktoreho   som sa aj dockal,a som velmi   spokojny z vysledkom   filmu,lebo to co som chcel som   dostal,to co som ocakaval som   dostal.
A k samostatnym   hercom,musim napisat ze   odviedli kus dobrej prace.
Sylvestar Stallone bol   dobry aj zo svojou   skupinkou,len skoda ze Jet Li   nedostal viac priestoru.. A aj   kopec dobrych hlasok sa tam   najde,akcia non-stop.. A   konecne po dlhej dobe som   pocul hlasku od Arnolda   Schwarzeneggra - I'am   back..
A z novych tvari   musim blahozelat Van   Dammeovi,ktory svoju zapornu   ulohu skvelo zahral,kde vidno   ze si to naramne uziva,tak ako   aj jeho partak v podani Scott   Adkins ktory mi tiez skvelo   sedel...
Ak tyto nasi   oblubenci odidu, tak akcny   filmovy svet bude velmi   chudobny....
A uz teraz   sa tesim na EXPENDABLES 3
aribary
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2013
NEPOSTRADATELNÍ !!!!!
Čekal jsem akci,a drsný   humor který byl už v   jedničce,ale to so se mne   vyvalilo z obrazovky   předčilo všechna má   očekávání pouhého   pokračování .Při   pánvičkovém staccatu které   předvedl Jel Li jsem se   řehtal jako kůň a to byl   teprve začátek   filmu.Nadhled,ironie,hlášky   kam se podíváš no prostě   super oddychovka pro partu   bývalých akčních   hrdinů,kteří si nyní   dělají legraci sami ze sebe   i ze žánru ze kterého   vlastně vzešli a a kerému   vděčí za to že jsou tím   čím jsou.Pánové díky a   hodně štěstí do třetího   pokračování kam snad   konečně přijde i ten   Rambo,protože jinak už mne   žádná bývalá akční   hvězda,která si zde   nezahrála nenapadá.
jiriczech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Banda starých dědků v akčním nářezu
Kdo by čekal něco jiného   než hromadu prázdných   patronů, proudy krve,   výbuchy, rvačky a   drsňácké slova?.... já sem   tohle čekal, takže jsem si   užil pravý nefalšovaný   AKČNÍ FILM.
fandaaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2012
Waw!!! Dvojka se   "našim" akčním   veteránům opravdu náramně   povedla. Tak zábavnou řež   jsem snad ještě neviděl.   :-) Film jsem viděl v původ.   znění s titulky, tak jsem   zvědavý, jak se podaří   český dabing. Pane Rímský,   doufám, že Sly bude zase   Váš...
lineak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2013
Dvojka nema chybu je o hodně   lepší než jednička.Hlavně   zaporak jean claude van   damme,a dostal mě tam   norris.Prostě super už se   těším na 3
LUCY4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2014
EXPENDABLES 2
A máme ich tu zase. Stará   známa banda hodntím to tak   ako na 1. krát super   film.Objavujú sa nám   ďalšie super hlášky a pár   nových postáv.Znova radím   pozrieť a teším sa na 3   ktorá výjde v auguste.;)
SvoKar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.9.2013
Rozhodně lepší než 1. Pár   výtek bych měl: Číňanku   mohla hrát hezčí herečka;   mohlo být atraktivnější   prostředí. Jinak ale dobrý,   špičkování postav,   narážky na věk - tak trochu   parodie sebe sama, ale beru.   Ještě Průser Vyliž (B.   Willis) mohl mít víc   prostoru; akci nepředvedl   skoro žádnou - třeba   příště; a snad i s   Chanem.
A Lundgren   perlí.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2012
The Expendables 2
Jsou tu znovu, naši drsní   hoši, kteří rozdávají   rány jedna báseň. Od   samého začátku to vypadá   na pořádnou jízdu a také,   že ano. Postradatelní 2 se   rozhodně vydařili a co víc,   byli lepší než předchozí   díl, což se tak často   nestává aby druhý díl   předčil svého předchůdce.   Máme tady o poznání víc   akčních hrdinů, trochu víc   Bruce Willise, což jsem   uvítala, o něco víc   Arnolda, trochu toho Chucku   Norrise, který si   zavtípkoval na svůj účet a   plus již dobře známou   smečku (Statham, Lundgren,   Crews, Couture) a co nám to   dá dohromady, když přidáme   všechny tyhle ingredience, no   přece solidní akční film,   který je naditý akcí,   vtipem a řekněme trochu   stářím.
Hlavní   záporák tedy Van Damme,   musím říct, že lepší   volba nebyla, tenhle chlap se   na něj hodí dokonale. Jinak   trošku mě zklamal Jet Li,   který se tam objevil a rázem   byl pryč, a další plus je   za dvě nové postavy Maggie a   Timmonse (Yu Nan a Liam   Hemsworth), ten chlap stejně   jako jeho bratr mají   charismatu na rozdávání.  
Perfektní podívaná   u které se budete bavit, tedy   samozřejmě pokud jste na   akční filmy pokud ne, tak o   něco přijdete. Šup sem s   dalším dílem!!!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2013
A máme je tu podruhé.   Akční společná vzpomínka   na dávné časy opět   rozehřeje zbraně, pěsti a   trefné hlášky. Hned ze   začátku překvapí po super   bitce odchod Jeta Li. Ale je   nám to plně vynahrazeno   excelentním příchodem   Chucka Norrise. Vtípky na   něj a sebeironie jsou   přebírány s kameňáků o   něm (viz.debata o kobře) a   funguje to. Daleko většího   prostoru tu dostali i Arnold   Schwarzenegger a Bruce Willis.   A vzájemné vtípky neberou   konce. Ono vůbec je tu oproti   jedničce více humoru a   myslím, že to není na   škodu. Je to takové   odlehčení od bitek a   přestřelek. Když se objevil   Jean-Claude Van Damme coby   hlavní padouch, okamžitě   jsem začal hádat, s kým se   ve finále utká. Vsázel bych   na Jet Liho, ale když   předtím vyskočil z letadla   do Číny, nikdo jiný mě   nenapadal. Že to bude   samotný Sly jsem vážně   nečekal. 80. léta tu opravdu   dýchají z každičkého   záběru. Tentokrát je   atmosféra krapet   mírnější, ale stále   nenudí a má co nabídnout.   'Dědkové' opět ukazují,   že ještě nepatří do   starého železa a stojí to   zato.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2013
Já toho k týhle párty   akčních, anabolama   nadopovaných důchodců moc   nemám. Je příjemný je   takhle pohromadě vidět. Na   některých z nich už jsou ty   léta znát a působí dost   znaveným dojmem, nicméně   jejich formu jim může   kolikrát závidět i kdejakej   student. Herecký výkony   vyvážený, každej si   zahrál svoje, akcí bylo   spousta, Sly píše slušný   scénáře, což nám už   nejednou potvrdil a   několikrát jsem se i od   srdce zasmál. Jednak mě při   příchodu Chucka Norrise   pobavila ta znělka. Znalci   jistě poznali ústřední   melodii jednoho z   nejslavnějších westernů   všech dob ,,Hodný, zlý a   ošklivý´´ :) A taky   spousta kvalitních hlášek a   nejvíc asi ta úplně   poslední s ,,muzeem,, :-D   ---->90%
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $85,028,192║Tržby   Celosvetovo $311,979,256▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $14,550,423 //počet   predaných kusov 667,644║   Tržby za predaj DVD v USA   $22,829,498 //počet   predaných kusov 1,281,591║   _Akčný zábavný úlet ako   sa patrí!_ Príbeh je len   nezbytné bahno alebo   nevyhnutná pôda pre   excelentnú akciu a dávku   hlášok sršiacu v   nekompromisnú zábavnosť,   nemá to úplne ten krehký   nádych akčných filmov   80.rokov ale snaží sa to a   ja to beriem, Simon West je   všeho všudy len rutinér,   ktorému opäť vyšla   letecká akrobácia ale pre   prípadne pokračovanie pri   som poprosil niekoho   šikovnejšieho, čo by z toho   vyžmýkal o niečo viac, lebo   je tam asi 20minútová   nudnejšia pasáž, kde sa to   skoro nikam nehýbe aby to   následne vytrhol Chuck   Norris, ten tam dokonale   zapasoval. A úplne kľudne   prijmem každé dva roky   takýto úlet posledných   akčných hrdinov, akční   chlapci si takúto pompéznu   úctu a hláškovú   vychytávku v tomto žánri   zaslúžia. Takto výdatne som   sa pri akcii dávno   nezabával. /videl v kine:   90%/
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2013
Nemá to chybu všichni   hrdinové ze všech   akčňáků opět v akci.
Jen ten JC van Damm tomu   to tam moc nesedlo.
ihladik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2012
Prostě "cool"! ;-)
Miluju tuhle partu se vším   všudy, takže jsem ochoten   přehlédnout i sem tam   klišovité věci apod. Pro   mě prostě hit! ;-)
Naomi21
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2012
Track them. Find them. Kill   them.
Jednoduchá   instruktáž k akci. Komu   něco není jasné, ten v   tomhle týmu nemá co dělat.   Všichni jsou ale tak   sehraní, že slova svého   šéfika Barneyho nezpochybní   a vyráží s ním do odvetné   akce. Stejnou instruktáž   můžu poskytnout i těm,   kteří ještě film   neviděli, ale chtěli by:   Sednout, zavřít pusu a   nehledat ve scénáři   nějakou složitou logiku.   Jako u prvních Expendables i   dvojka si jede podél své   akční linie a neřeší   nějaká morální dilemata,   konce světa, nihilistická   nimrání ani uvěřitelný   děj. Tohle je prostě návrat   do osmdesátek, kdy vládli   Arnold (v Komandu,   Predátorovi,   Terminátorovi…) a Sly   (Rocky, Rambo – číslo za   film si doplňte podle   potřeby). Bruce se   rozjížděl (Smrtonosná   past), Chuck už nějaký ten   rok předváděl kop s   otočkou. V Evropě   povstávali Jean-Claude van   Damme a Dolph Lundgren. Tihle   všichni (a ještě pár   dalších chlápků) teď   spojili síly a natočili   akčnák ze staré školy. Je   to zároveň pocta i parodie   filmů jejich největší   slávy.
Začínáme   uprostřed džungle. Pár   ozbrojených chlapíků se tu   snaží vytáhnout informace z   hromotluka, jehož tvář je   nám prozatím utajena.   Mezitím se k místu blíží   tři obrněné autíčka s   naší starou známou partou   postradatelných. Po zdařilé   akci osvobozují čínského   miliardáře a také kolegu z   branže, kterému se akce   vymkla z rukou a on upadl do   zajetí. Následně se   seznamujeme s novým členem   týmu – mladým sniperem a   bývalým vojákem. Po   opuštění „bitevního   pole“ (nebo spíš řeky?)   se bohužel loučíme s   jedním členem týmu. Po   návratu domů se parta baví   v baru. Barney dostává nový   úkol od Churche, který mu   zároveň vnutí dočasnou   členku týmu. Nová akce se   zdá být procházka růžovou   (zasněženou) zahradou. Klid   ale naruší příchod   Vilaina, který si vezme onu   důležitou nepatrnost, kterou   měl tým vyzvednout a   postará se o malou eliminaci   týmu. Poté následují ony   tři památné věty uvedené   v úvodu a celá partička   postradatelných (i s jednou   postradatelnou) se vydává za   odplatou. A že jim to při   ní střílí.
Děj   odsýpá, hodní jsou hodní,   zlí jsou zlí, v pistoli je   vždy dostatek nábojů, herci   se královsky baví a   přenáší pohodu i na   diváky - scénáři na zuby   prostě nehleďte a nechejte   se unést. Jedničkou je opět   Sly a jeho Barney, ale oproti   prvnímu filmu získali více   prostoru i ostatní postavy.   Zejména Dolph a jeho   zaručené balící metody.   Větší prostor zde mají i   Arnold s Brucem. (Fanouškovi   akčních filmů z osmdesátek   může i slza skanout při   pohledu na tři velikány   –Arnie + Bruce + Sly –   stojící pěkně v řadě a   kropící nepřítele deštěm   kulek.) Když se zjeví na   plátně Chuck, který se   nebojí rýpnout si sám do   sebe, dostává bránice   pěkně zabrat. Osobně mě   příjemně překvapil Liam   Hemsworth, kterému jsem před   filmem vůbec nevěřila, ale   on dokázal vytvořit postavu,   která do Expendables 2   zapadla. Závěrečný souboj   s padouchem van Damma   potěší oko. Vtípky se tady   pronáší s ledovým klidem.   Zamrzí snad jen   „pidiúčast“ postavy Jeta   Li (který se ale v tomhle   filmu původně vůbec neměl   objevit, takže díky alespoň   za těch pár minut s ním).
ing
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2013
Už jednička byla super, ale   na dvojku jsem se těšil   obzvlášt, jelikož se tam   konečně oběvil i JCVD a co   mě mile překvapilo, hrál   záporáka, což mu prostě   jde viz např. Černý orel.Co   se týká zápletky, není nic   moc, jde v podstatě jen o   akce, do toho humor   odkazujicí na jiné akční   filmy ale hlavně o akční   hvězdy 70tých,80tých a   90tých let a že jich tu je a   každý z akčních fanoušků   si tu jistě najde tu svou.Za   mě 9 hvězdiček, ale jen   proto, že JCVD si ve třetím   díle těžko zahraje, snad   jen kdyby si Sly vzal   inspiraci z filmu   Univerzální voják 3. kdy   D.Lundgren vztal z mrtvých.
LookE
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Prostě BOMBA!!!!!! Jsem   nadšen, pro nás, kteří v   devadesátých letech seděli   u videa a hltali všechny ty   dvojité zásahy, smrtonosné   pasti, terminátory a miliony   Norissových filmů je to   naprostá povinnost!! Naše   už skoro zapomenuté akční   megahvězdy jsou zpět a   všechny pohromadě. Bojují,   střílí a dělají si i   srandu samy ze sebe. Chuck a   kobra, Arnold ,,is back",   Willis s Arnoldem ve   Smartu..... A démonický Van   Damme jako ústřední svině?   Nemá chybu... A co teprve   final fight, Sly vs.   ,,Všichni Čtyři"...   Ano, ovlivňuje mě nostalgie   ale to je taky důvod proč   tenhle film vznikl. Není to   masterpiece, to určitě ne,   prostředek filmu vás skoro   ukolíbá ke spánku, ale to   probuzení je   nzapomenutelné... Jdu do   sklepa pro video a s chutí   ofoukám prach z prastarých   VHSek.... :-)
Leprikonek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2012
Expendables jedničku jsem   shlédla teprve před pár   dny. A aby toho nebylo málo,   tak jsem si hned nato zašla   do kina na dvojku. Díky tomu   jsem mohla oba filmy snadno   porovnat. A je to   jednoznačné. Dvojka je   oproti jedničce znatelně   lepší, není tak   prostoduchá (ostrov   ovládaný zhýralým   padouchem a záchrana krásky   v nesnázích) a co je   nejdůležitějí - je mnohem   mnohem zábavnější. Pro ty,   kteří od filmu očekávají   intelektuální zážitek,   který je vynese do nebeských   výšin, mají smůlu. Ti,   kterým jde o zábavu a   akční podívanou, si   přijdou na své.

Sylvester Stallone,   Jean-Claude van Damme, Chuck   Norris, Arnol Schwarzeneger,   Bruce Willis, Dolph Lundgren,   Jet Li, Jason Statham... Samá   známá jména a tvůrci filmu   jich tentokrát dokázali   patřičně využít.   Scénár vyplnili dostatkem   vtipných hlášek   (exklusivní nástup Chucka   Norrise a jeho vtip o kobře   královské vede), herci se ze   sebe s úměvem dělají   prdel, napětí a akce jedou   od začátku do konce.   Střílečky, souboje   namakaných borců a nesměli   chybět ani krátké   patetické části, které se   ale dali celkem lehce   přežít.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2012
Možná přijde i Chuck Norris!
Tedy pokud zrovna nepokouše   kobru královskou, která pak   bude pět dní umírat v   krutých bolestech:-)
Expendables, ať už ti   první nebo tihle druzí, je   totiž výborná komedie, kde   si znalci mohou přihodit   dalších pět bodíků k   replikách, u kterých se   budou řezat smíchy.
Já jako neznalec jsem si   vystačila s: I will be   back!
Věk nikdo   neošidí, ani hollywoodské   hvězdy a je dobře, že si z   toho dokážou udělat   legraci, i když nemají   světoborný scénář a   intelektuální zápletku, ale   o to v tomhle snímku přece   vůbec nešlo.
A   škoda, že Jet Li byl ve   filmu tak krátce.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2013
EXPENDABLES 2 = Akční Nátěr roku 2012!
Nebývá zvykem aby druhý,   třetí ,čtvrtý no zkrátka   další díl byl lepší než   první. Zde si myslím to   nastalo. Natočeno výborně!   Akční scény, kamera,   vtipy, hlášky vše sedí a   ladí, Chuck Norris i   "Žán Klod Vandam"   velmi slušné zpestření!   80% napoprvé, ale dám to asi   vícekrát časem:-))
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2013
Splněný sen ...
... pro všechny, kteří   ještě na VHS   "žrali" tyhle   akční hrdiny - nebudu ani   říkat koho - to víme   všichni :-).
Mezi tyto   lidi patřím taky, takže   jsem jenom velice rád, že   nám náš starý dobrý   "Sly" aspoň na   chvíli dal Arnolda a Chucka   :-).
Mám ten pocit,   že tuto svoji dvojku   Postradatelných pojal tak,   aby všichni fanoušci nejen   jeho filmů, ale i ostatních   protagonistů tady ve filmu,   to vzali lehce a s nadhledem   :-).
Osobně mám   pocit, že se mu to podařilo   a jsem mu za to docela   vděčný.
No, kde   jinde zase uvidím hrdiny   svého dětství v plné   parádě :-).
I když   se to možná celé zdá jako   nějaká fraška na akční   filmy 90 let, s čímž   možná i "Sly" asi   počítal, tak když pro nic,   tak pro herecké obsazení si   tento film své fanoušky   najde.
Samozřejmě   mezi nimi těžko budou naši   synové nebo dcery, ale   někteří z nás to jistě   ocení.
Patřím mezi   ně a dávám s lehkým srdcem   8 bodů.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2012
Není nutno příliš   zdůrazňovat že celý   snímek stojí na obsazení -   i kdyby byl film úplná   srágora tak vidět takovouhle   partu pohromadě je zážitek   - o to lepší že film nebyl   vůbec špatný a humorné   narážky a gesta akčních   hrdinů na svou filmovou   historii, byly skvělým   kořením. Bezva zážitek...
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2013
Monstrozna akcia s humornou prichutou...
K druhemu dielu akcneho narezu   som pristupoval opatrne a   skepticky.Nastastie sa moje   obavy nepotvrdili, ba prave   naopak.Okrem akcie som velmi   privital humor.Niektore hlasky   boli skvele a predovsetkym si   herci dokazali utahovat sami   zo seba.Predovsetkym Arnoldovo   I´´ll be Back a Willisova   odpoved to bola bomba.Herecke   obsadenie neskutocne.Boli tam   vsetci ti, ktorych sme videli   v akcnych legendach 80 tych   rokov.Vidiet stat bok po boku   Slya, Arnolda, Bruca, ktorych   zozadu isti Chuck-parada!
FIlm jednoznacne   doporucujem.
terka69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.10.2012
Nesmyslné a absurdní, ovšem   na druhou stranu pořádná   akce, vydařené hlášky a   obdivuhodné herecké výkony.
ras84
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Expendables 2 (2012)
perfektné, úžasné,   jedinečné. takto má   vyzerať poriadna akčná   nakladačka. a to myslím   smrteľne vážne. ono, časy,   keď sme žrali   testosterónových obrov,   ktorí na jeden zásobník   zložili polovičku ruskej   armády (a druhú zabili   svojim zlým pohľadom) sú   nenávratne preč. a po   pomerne vážnej jednotke to   pochopili aj starí páni a v   dvojke nasadili nádherný   nadhľad a z filmu je cítiť,   že je to hlavne zábava.   proste si otvorte obľúbenú   mlsku, nalejte pitie podľa   chuti a užívajte si   jazdu.

+   hlášky, hlášky, hlášky   (kto bude ďalší,   rambo???)
+ starí   páni si uťahujú sami zo   seba
+ odkazy na staré   akčňáky (willisova hláška   z die hard z úst arnieho)
+ skvelá akcia
+   skvelý strih (konečne   prehľadná akcia, kde človek   vidí, čo sa deje, nie tie   dnešné šialenosti,   sponaľovačky a efekty, cez   ktoré nevidno nič, len   divoko sa mihajúce   záblesky)
+ lundgren   je dokonalý blázon
+/- chýba tu príbeh...   ktorý blázon by tu príbeh   čakal, však?
+/- aj   ten chabý dej postráda   akúkoľvek logiku a   súdržnosť ako celok. ale   opäť, čo koho po tom,   hlavne že sa sype olovo
- málo Jet Li-ho
-   van-dame je chabý záporák,   teda, aj by mu to možno šlo,   len nedostal priestor
-   krátka stopáž, biedne dve   hoďky neumožnili vyniknúť   všetkým starcom (a že majú   čo ukazovať)
-   slečna je... trošku   čajíčková
prediger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2012
Nazval bych to takovým jiným   druhem parodie. Každý kdo   chápal souvislosti a   narážky se válel smíchy i   když nepadlo ani slovo.   Všichi herci si udělali   srandu sami ze sebe a ze   svých akčních rolí z   minulosti. A to dodalo filmu   skvělé kouzlo
Pan_Skala
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2012
Oproti jedničce bych ubral   body za Van Damma jako   záporáka, protože mi tam   nějak neseděl. Bod jsem   přidal kvůli výborným   narážkám na známé filmy   Schwarzenegra a Willise. Jinak   celý film je plný akce a to   je přesně to, co člověk   očekával.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2020
Jů, tam bylo zase blbin, ale   ta hned na začátku, jak jeli   na těch elektrických   vodičích, to tedy bylo   opravdu moc. Nevěřím, že   ani ve štábu nikoho   nenapadlo jaký je to nesmysl.   Jenže toto je druh filmů s   příkazem čum a   nepřemýšlej, což já   snesu, a dokonce v nějaké   omezenější míře mám i   rád. Takže u mě za šede +   překvápka za deset kusů.  

s.u. dab
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2013
Veď patrí do múzea. - Ako my všetci
Nikdy ma akčné filmy   nebrali, zrejme preto, že som   im nemohol prísť na chuť a   jednoducho som ich nechápal.   Avšak raz za čas, prečo   nie. Hlavne keď sa stretne   takáto sebranka, ostrieľaní   veteráni, ktorí nám chcú   ukázať, že ešte majú na   to, a veru že majú.   Remeselne na slušnej úrovni,   má to spád, akciu, náboj.   Síce sú prakticky   nesmrteľní a podobne, ale tu   netreba premýšľať, na to   je iný žáner. Jo, bolo to   dobré. Sú to fakt borci a   stále v kondícii. Navyše si   robia prču sami zo seba, plno   hlášiek, narážok (vtip o   kobre, "kto ešte príde,   rambo?", "som   späť"). Navyše najviac   sexi tu bol asi JCVD, fakt   zahral fajne a navyše mal   taký drsňácky fíling. A   ktomu ešte vytetovaný   pentagram, plus bonus   spomína, že je to vlastne   kozel, symbol rohatého. A   čerešničkou sú nástupy   či už Arnieho v jaskyni,   alebo Navyššieho "vlka   samotára", jak sundal   ten tank, to bolo excelentné.   Pohodová pohodička a   chvíľami celkom slušná   prča
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2014
Stejná banda při pátrání   po 5 tunách plutonia se mstí   za smrt svého člena - plno   honiček, výbuchů, krve. Po   stránce obsazení   špičkové, ovšem jen v   obsazení to není. Vidět   Stallona a Arnieho bojovat   proti Van Dammovi, to je na   jedné straně zážitek, na   straně druhé nejsou akční   hrdinové příliš staří a   v dalších dílech (jistě   budou) budou ještě starší   - budou hrát i na   kolečkových křeslech? Kdo   bude hrát v Postradetelných   4 nebo 5? Sám jsem na to   zvědavý.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2018
Expendables: Postradatelní 2
Tady tvůrci možná trochu   spoléhali na hvězdné   obsazení a tak nějak   pozapomněli na dějovou linku   a scénář trochu odbyli.   Přece jen přehlídka   akčních veteránu na   skvělý film nestačí, pokud   je dějově spíše   průměrný. Akční scény a   vtipný výstup Chucka Norrise   potěší.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.9.2013
Už delší dobu jsem se u   amerického filmu upřímně   nezasmál jako tady, Ať už   jim scénář psal někdo   jiný, nebo si hlášky na   sebe herci prosaili sami, je   to dobré. Klasický akční   film křížený až s   parodií. Dobré..
movie-freak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2013
hodnotím vlastně stejně   jako první film. Staré   známé tváře, plus pár   dalších, které potěší   oko pamětníka akčních   bijáků osmdesátých let.   Zaznamenal jsem trochu více   humoru na vlastní adresu   představitelů, což mě   velice pobavilo.
xxlch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.6.2014
A máme tady druhý díl a   opět stejně.Královsky jsem   se pobavila.Scénář je sice   hodně naivní ale přesto z   něj dokázal rejža udělat   solidní akční filmík na   který se dá koukat a pobavit   se.Drsní chlapíci,drsné   hlášky a ještě drsnější   zbraně-prostě správnej   akčňák jak má být.
MikeCool
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Nejsem sice fanda akčních   filmů tohoto typu, ale   zaujalo mě hvězdné   obsazení a tak jsem se   rozhodl se na to jít podívat   do kina a myslím si, že jsem   určitě neudělal špatnou   volbu. Neskutečné výkony   filmových legend a v skutku   fascinující akce. Ve filmu   mě pobavili různé hlášky   např. od Schwarzeneggera (I'm   back), nebo skoro každá   scéna s Chuckem Norrisem. :)
ondrink
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2016
6 z 10
Lepší scénar by napísal aj   stredoškolák... Napriek tomu   som to dopozeral, lebo som bol   stále v napätí, čo tieto   ikony urobia a aká hláška z   nich vyletí... tie hlášky   ma trošku sklamali, naozaj to   mali dať do rúk radšej   stredoškolákom, na jednej   hodine angličtiny by   vyprodukovala jedna trieda   lepší humor
pirate
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2013
EX 2
Stallone a Statham jsou znovu   hlavní dvojkou a skvěle se   doplňují. Ohledně dalších   věcí bych viděl hned   několik chyb. Willis a   Schwarzenegger pořád jen   střílí a ačkoli jsou cool   a mají nejlepší hlášky,   tak jim to nic z toho   pořádně nevynahradí. U   Chucka Norrise je to stejné,   ale vzhledem k jeho věku bych   to opomenul. Lundgren, Crews a   Couture jsou nevýrazní, po   herecké stránce se sice   předvedou daleko více, než   minule, ale po akční   stránce mají jen minimum   scén. Van Damme je po   výrazné stránce nejhorší   ze všech, na hlavního   záporáka se objeví pozdě,   ukáže se zhruba čtyřikrát   za celý film a zapotí se   teprve na konci, kdy si to   rozdá se Stallonem. V tu   chvíli jeho bojové   dovednosti znamenají dvě   rány pěstí a dva kopance.   Dost slabé na takovou   hvězdu, prostě zmršený   souboj roku. Narozdíl od něj   se tedy Scott Adkins předvede   daleko více a jeho souboj se   Stathamem na konci filmu je   nejlepší bitkou z celého   filmu. Dále Yu Nan nemá v   tomto filmu skoro co dělat,   jelikož téměř nikde   nehrála a málokdo ji zná,   totéž Hemsworth, který ale   něco předvede a včas   "odejde". A to   největší zklamání   nakonec, Jet Li se pohybuje na   scéně pouze na začátku,   což mě mrzí ze všeho   nejvíce a celý film to   sráží, protože má   nejlepší bojové scény. A   právě to filmu chybí -   pořádné bitky, zde se   pořád jen střílí (tedy   jen když není na scéně   Li). Jinak dějově je film   sice obsáhlejší, ale zase   občas ztrácí tempo. Finále   také není taková pecka jako   to v jedničce, zde chybí   pořádné výbuchy. Pouze na   začátku je nejlepší a   nejtvrdší akce. Všechny   zápory bych možná dokázal   přejít, ale ten Li mě nikdy   nepřestane mrzet,   obvzláště, když z něj už   jednou udělali hlavní   postavu. 65%. Čekám na   trojku, která už snad mé   očekávání naplní.
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2015
Film
je pro mě zajímavý hlavně   svou hlavní pointou, tj.   naprosto hvězdné obsazení   herců,u kterých by nás   před pár lety ani   nenapadlo,že by si zahráli   spolu (no co naplat,roky letí   a samostatný snímek by asi   nebyl už úplně ono).Takže   po této stránce jsem byl   spokojený.Co mi však nejde   do hlavy,je zda mám film   brát vážně a nebo jako   parodii na sebe sama.Pokud je   to parodie,tak fajn,protože   je přesně ve stylu filmů   hlavních hrdinů z   dřívějších dob.Plný   patosu,laciných   hlášek,blbých keců,rádoby   drsných ale zároveň   citlivých   postav,předvídatelný děj a   konec (ten navíc naprosto   klišovitý),zachránců   celého světa a přilehlého   vesmíru...Pokud je to   myšleno vážně, tak potěš   :-)
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Já se nepoučím a to mám   pak za to! I když bylo   pokračování o něco méně   nudnější než jednička   (teď je otázka, zda jsem už   nevěděla do čeho jdu,   nedbajíc procent v záhlaví   a nadšených uživatelských   komentářů, jako v   předešlém případě),   pořád trvám na svém -   mělo by se přestat   provolávat: "hrdinové   osmdesátek jsou mrtvi, ať   žijí hrdinové!", leda   by si je vzal do parády   Tarantino či Rodriguez....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih51185minih51185Pařba ve Vegas (2009) 
The Hangover n
minih81828minih81828Velký souboj (1972) 
Il grande duello n
minih45380minih45380Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 
Boy in the Striped Pyjamas n
minih102212minih102212Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) [2k digital] 
Mr. Peabody & Sherman n
minih29896minih29896Hrabě Monte Cristo (2002) 
The Count of Monte Cristo n
minih38062minih38062Rio Lobo (1970) 
Rio Lobo n
minih42505minih42505Vyšetřování skončilo - zapomeňte (1971) 
L´Istruttoria é chiusa: dimentichi n
minih107914minih107914Císař (2012) 
Emperor n
minih5428minih5428Čas probuzení (1990) 
Awakenings n
minih4008minih4008Bílá paní (1965) 
Bílá paní n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Expend4bles: Postrad4telní (2023)

 Expend4bles: Postrad4telní (2023)
Expend4bles: Postrad4telní n
Expend4bles
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Waugh

(pokračování)

Untitled Adi Shankar Project (2015)

 Untitled Adi Shankar Project (2015)
Untitled Adi Shankar Project n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(spin-off)

Expendables: Postradatelní 3 (2014) [2k digital]

 Expendables: Postradatelní 3 (2014) [2k digital]
Expendables: Postradatelní 3 n
The Expendables 3
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Patrick Hughes

(pokračování)

Expendables: Postradatelní (2010)

 Expendables: Postradatelní (2010)
Expendables: Postradatelní n
The Expendables
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Sylvester Stallone

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

03:35 - 04:15

3 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Buddhismus Diamantové cesty

03:30 - 03:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

03:05 - 04:15

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Vražedné svody

02:45 - 04:35

53 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Reklama