Diskuze k filmu EZO.TV
eja

Napsat uživateli zprávu
20.12.2010
I já mám bohužel špatnou skušenost s věštci nebo spíš s věštkyní volal jsem pani Petře č.309 .Když se ani po půl roce její věštba nenaplnila volala jsem jí znovu a velice ně pobavila s tvrzenín že má její věštba spoždění nejspíš jede vlaken ČD,protože do dnešního dne se ani část s toho co věštila nesplnila.Jen dofám,že je tato úžasná dáma spokojená s tím jak tahá lidi za nos.Eva
JE TO PODVOD EZO
SOU TAM PODVODNICI SCHVALNE NATAHUJOU CEKANI ABY MELI CO NEJVIC PENEZ A JA SEM BLBA NIC SE MI NESPLNILO A STALO METO JEN PENIZE ..........................................................PO DVODNICI .........................................NA BARANDOVE A RIKAJI SI VOLEJTE JSMETU JEN PROVAZ KECI MI SMETU PRONE PROTOZE ZNAS MAJI PENIZE A JA SEM HLOUPA HORAKYNE ZE JSEM JIM NALETELA ZA 7000,TISIC ALE TAKOVEJCH JE NAS VIC ZEJO LIDI
podvod a zase podvod
dneska jsem uz sem psala ale koukam a jeto zmazano psala jsem ze EZO.Z BARANDOVA ZE SOUTAM PODVODNICI SAMI VESTILI MI ZA 7000,TISIC ALE NIC SE NESPLNILO A TO SEM TAM VOLALA V SRPNU A MELO SE TO VSECHNO SPLNIT V ZARI ALO BYLA TO LEZ A PENIZKY DO JEJICH KAPSI NA VANOCNI DARKY PTOTO SEM SE ROZHODLA ZE TO BUDU VSUDE PSAT ABY TO BYLO VAROVANI PRO JINE LIDI A NEVOLALI TAM SOUTO JEN LHARI MOHU DOLOZIT FAKTURU NA TELEFON ZE SEM TAM VOLALA NO JE JICHTAM MOC TECH KARTARU A KARTAREK ALE VSCHECHNO NA DVE VECI JEN HRABAT ANI SE NEMUZOU DIVIT ZE NEMAJI SLEDOVANOST TAK UZ TO DAVAJI V NOCI RANO A ODPOLEDNE ALE VERIM ZE ZE NEJSEM SAMA KTERO PODVEDLI ......................HIT ................VOLEJTE 24 HODIN ............SME NEJLEPSI PODVODNICI---------------------PREJI ZADNOU SLEDOVANOST ..................KDYZ UZ SEM ZAPLATILA TAK SEM CHTELA NECO VEDET .........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MONIKA POJEROVA 30.5.1965 ..........CHTELA JSEM VEDET KTEREJ MESIC PRODAM BARAK REKLI MI V ZARI A JE RIJEN A JA SEM ZACALA BALIT A NEKOUPILA JSEM SI UHLI ........TED UZ JETO JEDNO ALE NAMAM PROC SE BAT VAM NAPSAT PRAVDU VIM ZETO ZMASZETE PROTO ZESE VAM TEN PODVOD NAME NEHODI ........................
Dobry den.Dnes jsem zkousela volat do ezo tv a chtela jsem do studia.Ales Fajx tam prave nikoho nemnel a porad cekal na zakaznika a mne to hlasilo,ze mam 10 lidi pred sebou a ze mam cekat.Mne se zda ,ze akorad pekne natahujete lidi na penize.Tohle opravdu NENI FEEER!!!!!Reknu to vsem znamym a opravdu jsem STRASNE ZKLAMANA!!!!
Přidat příspěvek do diskuze