Rijen
ohodnotit

EZO.TV [TV pořad]

Další název:
EZO. TV
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
65 minut
„Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...“

Diskuze k filmu EZO.TV

Počet příspěvků v diskusi: 4
 Přidat příspěvek do diskuze

eja
eja zprava

Napsat uživateli zprávu

20.12.2010
I já mám bohužel špatnou skušenost s věštci nebo   spíš s věštkyní volal jsem pani Petře č.309 .Když   se ani po půl roce její věštba nenaplnila volala jsem   jí znovu a velice ně pobavila s tvrzenín že má její   věštba spoždění nejspíš jede vlaken ČD,protože do   dnešního dne se ani část s toho co věštila   nesplnila.Jen dofám,že je tato úžasná dáma spokojená   s tím jak tahá lidi za nos.Eva
pojerova.monika
pojerova.monika zprava

Napsat uživateli zprávu

5.11.2010
JE TO PODVOD EZO
SOU TAM PODVODNICI SCHVALNE NATAHUJOU CEKANI ABY MELI CO   NEJVIC PENEZ A JA SEM BLBA NIC SE MI NESPLNILO A STALO METO   JEN PENIZE   ..........................................................PO   DVODNICI .........................................NA   BARANDOVE A RIKAJI SI VOLEJTE JSMETU JEN PROVAZ KECI MI   SMETU PRONE PROTOZE ZNAS MAJI PENIZE A JA SEM HLOUPA   HORAKYNE ZE JSEM JIM NALETELA ZA 7000,TISIC ALE TAKOVEJCH JE   NAS VIC ZEJO LIDI
pojerova.monika
pojerova.monika zprava

Napsat uživateli zprávu

5.11.2010
podvod a zase podvod
dneska jsem uz sem psala ale koukam a jeto zmazano psala   jsem ze EZO.Z BARANDOVA ZE SOUTAM PODVODNICI SAMI VESTILI MI   ZA 7000,TISIC ALE NIC SE NESPLNILO A TO SEM TAM VOLALA V   SRPNU A MELO SE TO VSECHNO SPLNIT V ZARI ALO BYLA TO LEZ A   PENIZKY DO JEJICH KAPSI NA VANOCNI DARKY PTOTO SEM SE   ROZHODLA ZE TO BUDU VSUDE PSAT ABY TO BYLO VAROVANI PRO   JINE LIDI A NEVOLALI TAM SOUTO JEN LHARI MOHU DOLOZIT   FAKTURU NA TELEFON ZE SEM TAM VOLALA NO JE JICHTAM MOC TECH   KARTARU A KARTAREK ALE VSCHECHNO NA DVE VECI JEN HRABAT   ANI SE NEMUZOU DIVIT ZE NEMAJI SLEDOVANOST TAK UZ TO DAVAJI   V NOCI RANO A ODPOLEDNE ALE VERIM ZE ZE NEJSEM SAMA KTERO   PODVEDLI ......................HIT ................VOLEJTE   24 HODIN ............SME NEJLEPSI   PODVODNICI---------------------PREJI ZADNOU SLEDOVANOST   ..................KDYZ UZ SEM ZAPLATILA TAK SEM CHTELA NECO   VEDET .........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,MONIKA   POJEROVA 30.5.1965 ..........CHTELA JSEM VEDET KTEREJ MESIC   PRODAM BARAK REKLI MI V ZARI A JE RIJEN A JA SEM ZACALA   BALIT A NEKOUPILA JSEM SI UHLI ........TED UZ JETO JEDNO   ALE NAMAM PROC SE BAT VAM NAPSAT PRAVDU VIM ZETO ZMASZETE   PROTO ZESE VAM TEN PODVOD NAME NEHODI   ........................
mikulenka
mikulenka zprava

Napsat uživateli zprávu

18.8.2010
Dobry den.Dnes jsem zkousela volat do ezo tv a chtela jsem   do studia.Ales Fajx tam prave nikoho nemnel a porad cekal   na zakaznika a mne to hlasilo,ze mam 10 lidi pred sebou a ze   mam cekat.Mne se zda ,ze akorad pekne natahujete lidi na   penize.Tohle opravdu NENI FEEER!!!!!Reknu to vsem znamym a   opravdu jsem STRASNE ZKLAMANA!!!!
  Přidat příspěvek do diskuze

Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Volejte věštce (2008) [TV pořad]

Volejte věštce (2008) [TV pořad]
Volejte věštce n

Žánr: publicistický / talk-show
Země: Česká republika

(spin-off)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii