Cerven
ohodnotit

Fallen [TV film]

Další název:
Vojna anjelov
Rok:
2006
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Fallen

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2011
Trestuhodně promrhaný   potenciál třídílné   minisérie, kde americký   teenager zjistí, že je   napůl člověk a napůl   anděl. Už toto je samo o   sobě zajímavé a dá se z   toho udělat od akčňáku po   psychologický rozbor cokoli.   Jenže tady po slibném   začátku, kdy hrdina   zjišťuje co se s ním   vlastně děje, rozplyne v   neustálých diskuzích tu s   bezdomovcem Zekem, tu s   průvodcem Camaelem,   případně později s Vilmou   a Azazelem – děsné. Co   mě dostalo do kolen, myšleno   ironicky – když ve druhém   díle Camael zápasí s   Mocnostmi, tak se objeví   Azazel a namluví Aaronovi,   že je přítel, ten za ním   jde jak ovce na porážku i s   Vilmou a vůbec se nestará o   přítele, se kterým rok   procházel světem. A časová   posloupnost mi dost   nevycházela na konci, kde   Aaron s ostatními jdou v   horách za Nositelem světla a   přespávají v lese, zatímco   Mocnosti za nimi dorazili za   pár hodin. Dobře, beru, že   mají křídla, ale proč teda   šli pěšky. Pak už jen   taková drobnost – když   osvobozuje Aaron Vilmu, tak   leží jen v noční košili a   když s ní odlétá, tak má   najednou džíny a boty. Tady   si skriptka dala vyloženě   pohov anebo střihači utekly   nůžky.
Přitom mladý   hrdina vypadal koukatelně,   dala se mu věřit jeho   počáteční psychická   nevyrovnanost, celkem to i   odehrál, na minisérii i   slušná výprava, bohužel   jsem však byla víc   zklamaná. Anebo jsem   odkoukala špatnou verzi,   protože na imdb je tv film   Fallen, který se ale skládá   ze tří   devadesátiminutových epizod   a Fallen seriál, který má   na imdb čtyři epizody.   Pátrala jsem všudemožně,   ale dopátrala jsem se jenom   třídílné minisérie,   kterou zde máme i na fdb a   kterou jsem viděla. A jak   jsem psala výše –   promrhaný potenciál!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama