Cerven
ohodnotit

Fase 7

Další název:
Phase 7
Žánr:
Země:
Rok:
2011
Délka:
95 minut

Komentáře k filmu Fase 7

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2020
Dufam, ze to nie je vizionarsky film...
Film som si nahodne vybral ako   sci-fi z exotickej Argentiny,   ale paradoxne dnes v dobe   sirenia koronaviru uz ako   sci-fi nevyzera.Teda s   vynimkou konspiracnej teorie,   na ktorej je   postaveny...Herecke vykony mne   neznamych hercov boli slusne,   scenar akotak fungoval.Dialogy   a vyprava uz boli   slabsie.Hudba a atmosfera   nefungovala podla mojich   predstav.
Film s   vyhradami doporucujem s   ohladom na aktualnu situaciu a   jeho exoticky povod.
Omnibus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.4.2013
Pusťe mě (z toho filmu) ven!
Nízkorozpočtovost mi u filmu   ani tak nevadila kvůli   výpravě. Jenže   nízkorozpočtoví byli   bohužel asi i scénárista a   režisér :-) A to postupné   budování tíživé   atmosféry ve mě nevzbudilo   tíseň a strach o hlavního   hrdinu a jeho těhotnou   manželku, ale spíš choutky   konečně popadnout brokovnici   a ... Jenže když už i na ni   ve filmu došlo, pro mě už   bylo stejně pozdě. Mezitím   mě už stačilo dost   nakrknout pár věcí.   Například ty dva laciné a   samoúčelné barevné   "skafandry". Však   jim to taky soused řekl:   "Proč máte ty směšné   obleky, nepřeháníte to   už?"

To   se jako mám bát o život   chlapů, kteří se mrcasí po   chodbách činžáku jako dva   Teletubbies? Když pak nakonec   těch pár lidí, co   přežilo, nasedlo do auta,   cítil jsem úlevu. Ne, že se   možná zachrání, ale že   už ten film skončil. Ale kdo   má rád viry a epidemie   všeho druhu, ať si klidně k   mému hodnocení nějakou tu   hvězdu přihodí a zkusí se   tam nechat na těch 95 minut   (a pár týdnů k tomu :-)   zavřít s nimi.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama