Cerven
ohodnotit

Popis / Obsah / Info k filmu Foxtrot Six

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Randy KorompisRandy Korompis  
hraje:
Oka AntaraOka Antara.....Angga [38]   
Verdi SolaimanVerdi Solaiman.....Oggi [44]   
Chicco JerikhoChicco Jerikho.....Spec [35]   
Rio DewantoRio Dewanto.....Bara [32]   
Arifin PutraArifin Putra.....Tino   
Mike LewisMike Lewis.....Ethan   
Julie EstelleJulie Estelle.....Sari Nirmala [30]   
Edward AkbarEdward Akbar.....Wisnu   
scénář:
Randy KorompisRandy Korompis  
hudba:
Rob PowersRob Powers  
kamera:
Ical TanjungIcal Tanjung  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Foxtrot Six >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

pigal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.6.2021
Akčný odpad z Indonézie...
Tak toto nie je film, ale odpad zlepený z asi   všetkých akčných filmov, ktoré ste doposiaľ   videli/od Robocopa po Expendables/.Kto čaká   kvalitné Pencak Silat /miestna forma bojového   umenia/ bude
sklamaný, pretože sa bojuje   hlavne strelnými zbraňami.Scenár stojí na   polámaných nohách.Herecké výkony plešatých   akčných hercov ani nestoja za reč a o hudbe   plnej prehnaného pátosu tiež pomlčím.
Film   jednoznačne nedoporučujem.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2020
Bouřlivý politický akční thriller   definující nový podžánr indonéského   akčního trháku. Příběh se odehrává v   dystopickém světě, kde většina zemí trpí   hladem a chudobou. Nová Indonésie zvítězila   jako vedoucí ekonomická síla a je zcela   odlišná od té původní. Je to anglicky   mluvící stát jedné strany vycházející z   revolučního popela, podpořená nemilosrdnou,   high-tech polovojenskou frakcí zvanou GERRAM a   zkorumpovanou politickou stranou PIRANAS - vedenou   takzvanými čtyřmi jezdci. Je to sci-fi, je to   politické drama, je to svým způsobem i   postapokalyptický spektákl, je to akční   řežba, jak jsme od Indonésie zvyklí.   Samozřejmě to může vypadat jako dějový   mišmaš všeličeho, ale v rámci akční zábavy   má vše podstatné, takže v tomto absolutně   není o co stát. Pokud v tom má někdo chaoz,   pochopil danou koncepci správně. Ono se   skutečně jedná o vizualizaci Indonésie v   chaotické budoucnosti vlivem nepokojů,   sofistikovaných technologií používající   darebáci, včetně zabijáckých robotů či   neviditelných šatů. Bojové choreografie   připravené týmem Ika Uwaise už jsou jen   třešničkou na dortu. Výprava je fantastická   a to z daleko menšího rozpočtu, než na jaký   to celé vypadá. Má to slušné tempo,   obzvlášť v akčních sekvencích. Místama se v   tom dá i ztratit. Pokud někdy na něčem v   rámci vývoje děje vznikne nějaká otázka,   není potřeba nad tím přemýšlet. Danou   odpověď jen tak někdo prostě nenajde. Není to   nic jiného, než akční film v indonéském   stylu a kdo do dneška nezabředl do akčního   stylu HK, do něčeho takového nezabředne už   vůbec. Takže vypnout mozek a film si v plné   míře užít. V rámci fanouškovství akčního   žánru stojí za to.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama