Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Gabriel: Anděl pomsty

Gabriel

Další název:
Vojna anjelov (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
109 minut
„Až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět.“
Popis / Obsah / Info k filmu Gabriel: Anděl pomsty
Od počátku času soupeřili nebe a peklo o lidské duše. Každá strana vyslala sedm bojovníků: nebe archanděly a peklo padlé anděly. V nebi nakonec zůstal pouze jediný, mladý a silný archanděl Gabriel, nejmocnější bojovník od dob, kdy zmizel jeho předchůdce Michael. Pouze on může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Sammael, nejtemnější z temných, který převzal ve jménu Temnoty vládu nad Očistcem. Společně se svou ozbrojenou družinou zaplavil město násilím, neřestí a krutostí. Jeho vláda se zdá neotřesitelná, právě až do příchodu Gabriela. Ten si ale moc dobře uvědomuje, že bez pomoci se tak silnému soupeři nemůže postavit. Snaží se zjistit, co se stalo s jeho spolubojovníky, s poraženými archanděly, a sjednotit je do legie dobra. Společně se pak postaví zlu v konečné bitvě všech dob. Sammael však drží v ruce poslední trumf - jeho minulost skrývá tajemství, s pomocí kterého může Gabriela jednou provždy zničit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Gabriel: Anděl pomsty
Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Gabriel: Anděl pomsty
Padlý anděl Sammael převzal ve jménu temnoty vládu nad očistcem. Společně se svou bezcitnou ozbrojenou družinou zaplavil město násilím, neřestí a krutostí.
Sammaelova vláda se zdá neotřesitelná až do příchodu Gabriela, posledního ze sedmi nebeských archandělů. Mladý a silný Gabriel je tím nejmocnějším bojovníkem od dob, kdy zmizel jeho předchůdce Michael. Díky své odvaze a obratnosti ničí Gabriel během krátké chvíle Sammaelovy souputníky a navíc vrací na správnou cestu zbloudilého anděla se zlatým srdcem Jade. Bitva ale ještě není u konce. Sammael drží v ruce poslední trumf: jeho minulost skrývá tajemství, s pomocí kterého může Gabriela jednou provždy zničit.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

06:59 - 09:00

39 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

06:50 - 07:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:25

103 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:35 - 08:05

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Protect and Serve

Protect and Serve
Protect and Serve

Lukáš Brož

Brož Lukáš

Naposled navštívené:
Protect and Serve

Protect and Serve
Protect and Serve

Lukáš Brož

Brož Lukáš