Cerven
ohodnotit

Galapágy – Poslední ráj [TV minisérie]

Galápagos

Další název:
Galapágy
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
150 minut, (3 části po cca 50 minutách)

Obsah filmu Galapágy – Poslední ráj

 
Galapágy, tvořené 13 hlavními ostrovy a stovkami malých ostrůvků, leží ve východní části Tichého oceánu, tisíc kilometrů západně od Jižní Ameriky. Jsou domovem mnoha jedinečných živočišních druhů a po dlouhou dobu představovaly ráj nedotčený člověkem. Nyní se vám přestaví v této úžasné dokumentární sérii.

1. část: Ostrovy, které změnily svět
ZTRACENÝ SVĚT
Galapágy se tvořily v ohnivých hlubinách naší planety a dodnes jsou vystaveny spalujícím paprskům tropického slunce. Jejich prostředí představuje zkoušku ohněm pro různé formy života. Když se sem dostal Charles Darwin a objevil, proč je zdejší život tak jedinečný, osamělé Galapágy...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Reflex, HCE
 
 
Typ:
[TV minisérie]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Galapágy – Poslední ráj >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Mám rád přírodopisné filmy a tento snímek je   ve všech ohledech dobře natočen. Ukazuje   nádhernou přírodní scenérii a odlišnost   života na jednotlivých ostrovech.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2010
FASCINUJÚCA A OČARUJÚCA SCENÉRIA
Tento prírodopisný dokument vyšiel na troch   DVD. Obsah nám zobrazuje nádhernú a rozmanitú   scenériu ostrovov, pod názvom Galapágy, ktoré   sa nachádzajú v Tichom oceáne. Je to posledný   nedotknutý raj na našej zemi. Vidieť tu   živočíchy, ktoré nenájdeme nikde inde.   Sledovanie tohto dokumentu je fascinujúca   zaležitosť, nehovoriac o perfektnej atmosfére.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Skvelý dokument o ostrovoch, ktoré nesú meno   Galapády. Dej je strhujúci a úchvatný, a   navyše nachádza sa tu fascinujúca o očarujúca   scenéria posledného nedotknutého miesta na   zemi.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Galapágy – Poslední ráj (2006) [TV minisérie]Galapágy – Poslední ráj (2006) [TV minisérie]Galapágy – Poslední ráj (2006) [TV minisérie]Galapágy – Poslední ráj (2006) [TV minisérie]
Reklama