Cerven
ohodnotit

Greta - osamělá žena

Greta

Další název:
Greta: Ďábelská past; The Widow; Greta: Smrtiaca návnada (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
98 minut

Obsah filmu Greta - osamělá žena

 
Servírka Frances McCullen žije se svou spolubydlící Ericou v malém bytě. Frances právě prochází těžkým obdobím, nedávno jí zemřela matka a ona nemá zrovna nejlepší vztah se svým workoholickým otcem. Jednoho dne Frances při cestě z práce najde v metru pěknou opuštěnou kabelku. V kabelce objeví adresu, a tak se ji i přes Eričiny protesty rozhodne odnést majitelce. Tou je starší dáma Greta Hidegová. Pozve Frances dál a ihned ji doslova okouzlí svým vyprávěním. Greta je údajně Francouzka a její dcera prý dál žije ve Francii. Ona je po smrti svého manžela vdova. Ve chvíli, kdy si obě ženy povídají, se ozve velký hluk, ale Greta ho přehluší...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.6.2020
Spíše komornější thriller, který plyne   pomalu a nesází na akci nebo krvavé scény či   nějaké lekačky. Nemocná žena na hlavu, láká   pomocí fíglu s kabelkou osamělé slečny aby   ji dělali společnost a která nemá zájem nebo   to prokoukne že není něco v pořádku, může   špatně skončit. Dobré herečky, hlavně   Isabelle Huppert tyhle studené, narušené, zlé   ženy umí. Škoda mít to větší tah na bránu   a svižnější tempo šel bych s hodnocením   nahoru, ale film měl spíš mít tuto   pomalejší atmosféru, aspoň tak to tvůrci asi   zamýšleli.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2020
Lepší průměr thrilleru od oscarového   režiséra Neila Jordana. Příběh se rozvíjí   pozvolna, ale ani první polovina není nudná.   Rozvíjí se první vztahy a sympatie, které se   později zvrtnou zásluhou psychopatické Grety,   kterou výborně ztvárňuje Isabelle Huppert.   Tady měl režisér šťastnou ruku, což už se   tak nedá říci (jen z mého hlediska) o   představitelce Frances. Kdysi roztomilá a   štíhlounká dívenka jaksi za několik let   přibrala, ale třeba z toho ještě vyroste.   Krutých scén je tak akorát, kumulují se v   závěru. Nejvíce mi asi zůstane v paměti   váleček v ruce Frances a formička na   vykrajování těsta. To bylo originální.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Greta - osamělá žena (2018)Greta - osamělá žena (2018)Greta - osamělá žena (2018)Greta - osamělá žena (2018)
Reklama