Cerven
ohodnotit

He’s Out There

Další název:
Scarecrow (prac. název)
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
89 minut

Obsah filmu He’s Out There

 
Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěný krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, proto matka (Yvonne Strahovski) musí vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, seznámí se s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci, nebo správci překazit jeho vražedný plán?

Autor: PROCESOR
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Quinn LasherQuinn Lasher  
hraje:
Yvonne StrahovskiYvonne Strahovski.....Laura [35]   
Justin BrueningJustin Bruening.....Shawn [38]   
Abigail PniowskyAbigail Pniowsky.....Maddie   
Anna PniowskyAnna Pniowsky.....Kayla   
Julian BaileyJulian Bailey.....Owen [41]   
Stephanie CostaStephanie Costa.....prodavačka   
Ryan McDonaldRyan McDonald.....muž v masce [33]   
scénář:
Mike ScannellMike Scannell  
hudba:
Nathan WhiteheadNathan Whitehead  
kamera:
Ed WildEd Wild  
střih:
Rick ShaineRick Shaine  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu He’s Out There >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2020
Dobře vybrané místo, okolní příroda i   prostředí chaty sem pasuje, od začátku jsem   dětem i té mladé mamince držel pěsti, má to   napětí i lekačky. Film odsejpá a jako horor   funguje. Snad občas vadí, že magor v masce je   všude a v jednom by nestíhal to co vidíte ve   filmu a ke konci ta zranění té ženy by   asi....nebudu spoilerovat. Solidní podívaná -   70%.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2019
PROCESOR!
Chata na samotě u jezera. Noc. A v ní jenom   matka se svými vyděšenými malými dcerkami.   Auto nepojízdný a mobil je ztracený. Otec má   přijet buhví kdy. A někde hodně blízko se   potuluje psychopat se sekerou a maskou na   ksichtě, co si chce trochu hrát. Tyhle horory   mám prostě rád.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Nic nového pod měsícem na chatě u jezera,   chtělo by se napsat. Ale tentokrát to   příjemně dodržuje tradice klasických   slasherů a je to dostatečně intenzivní na to,   aby byly fandové subžánru spokojeni. V   ohrožení matka s dcerkama a v baráku žádná   střelní zbraň. Jenom kuchyňský nůž, versus   novodobý Jason se sekyrou. Vidět to “v   realitě” v Praze v úterý večer, nejspíš   dám snobské tři. Na Sitges FF v záplavě   současných hororů, ve kterých se jejich   tvůrci neustále snaží o něco duchaplné a   převratné (a vychází to jednomu z tisíce)   dávám respectful 4*. [Sitges FF]


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama