Cerven
ohodnotit

Hlasy mrtvých

Baghead

Žánr:
Rok:
2023
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
22.2.2024
„Hovořit s mrtvými má svou cenu“
Popis / Obsah / Info k filmu Hlasy mrtvých
Nový horor od producentů filmů „To“ a „Barbar“. Záhrobní čarodějnice se umí proměnit do kohokoliv mrtvého a zajistit odvážlivcům poslední rozhovor s někým, kdo umřel. Máte ale jen dvě minuty, pak se děsivý démon osvobodí a ze světa mrtvých přinese do našeho světa hrůzu a teror. A to by se nemělo stát.

Mladá dívka Iris zdědí po svém otci starobylý dům s jedním hrozivým tajemstvím. Ve sklepě se ukrývá záhrobní čarodějnice, bytost, která se na požádání promění v kohokoliv, kdo už zemřel. Díky dávnému prokletí je démon je pevně svázán s majitelem domu, jehož příkazy poslouchá. Mladá dívka se tak stane tím, kdo stojí mezi světem mrtvých a naším světem.
Její otec, předchozí pán čarodějnice, takovou moc využíval a poskytoval poslední útěchu pozůstalým. Pokud měl někdo odvahu postavit se smrti tváří v tvář, mohl se za peníze naposledy rozloučit s tím, koho ztratil. Spojení s mrtvými může ale trvat pouze dvě minuty. Pak se démon osvobodí a přinese k nám svůj děsivý svět mrtvých, hrůzu a teror.
Iris má v záhadném domě na návštěvě kamarádku, když je překvapí první zákazník. Neodolá svému pokušení a rozhodne se svou moc vyzkoušet. Zákazník se však neovládne a dvě minuty, které nás všechny dělí od pekla, překročí. Čarodějnice je najednou volná, mimo kontrolu svého pána. Chce se dostat ven ze své sklepní hrobky a chce zabíjet.
Hovořit s mrtvými má svou cenu a přišel čas ji začít opravdu splácet.

V hlavní roli se představí Freya Allan, kterou proslavila role Ciri v sérii Zaklínač. Film vznikl jako celovečerní verze stejnojmenného krátkého filmu z roku 2017. Ten natočil stejný režisér Alberto Corredor a díky originálnímu námětu a zpracování s ním získal velké uznání a řadu ocenění.

Bontonfilm


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

20 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Česko - Malta

17:20 - 19:35

120 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama