Cerven
ohodnotit

Holky při tom nepláčou

Grosse Mädchen weinen nicht

Další název:
Big Girls Dont Cry
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
87 minut

Obsah filmu Holky při tom nepláčou

 
At se deje, co se deje ... HOLKY PRI TOM NEPLACOU - teenagerovska komedie jako ze zivota.
DVD express

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Yahis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2014
Grosse Mädchen weinen nicht (2002)
Tak tohle mnohonásobně předčilo moje   očekávání, který i tak bylo dost vysoký.   Film hezky plynul, žádný zbytečný nebo nudný   pasáže. I když děj nebyl ničím vyjímečnej,   tak zároveň nebyl předvídatelnej a svym   způsobem byl originální. Podle mě fakt špica!   Něco na tom je když člověk vsadí na   neanglickej film. Ta německá produkce tomu dá   takovej švih, nevim jak to říct, možná se   hodí známá hláška "teda maj tam to samí   co máme tady, ale je to prostě   jiný".
Bylo zvláštní vidět Karoline   Herfurth (Steffi) v zápornym světle narozdíl   například od tak profláknutých (v češtině)   Holky to chtěj taky, ale zahrála to dobře, já   jsem jí to věřil. No a Anna Maria Mühe (Kati)   tak tu jsem až do shlednutí tohodle filmu   neznal, ale byla moc sympatická a její filmová   postava mě děsně imponovala.
V každym   případě jakej je tady dabing, tak to fakt   nevim. Já na to jako na všechno koukal s   titulkama a musim opět konstatovat, že ta   němčina tomu dává grády! Takže dejte si to a   určitě v původním znění! :-)
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Není to komedie pro teenagery, je to drama a   docela drsnej príbeh dvou nejlepsích kamarádek,   ve kterým hraje hlavní roli zárlivost, zrada,   bolest, láska a nenávist... Me se to líbilo. Je   to ze zivota. A ríkám si, ze bych to zase mohla   videt.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2006
jestli je to teenagerovská komedie, tak davam   7...v porovnani s ostatnimi komediemi, jejichž   éru odstartovaly prcičky...
tenhle typ filmů   nemám ráda, ale tento mi přijde ještě jakž   takž ucházející, žádný fekální humor,   pár trapných scének, ale také takové, které   se opravdu mohou stát a díky nimž si snad   nějací puberťáci uvědomí, že všechno není   pohoda...ale přitom film nikomu nic nevnucuje,   nepoučuje, jen ukazuje pár trapných, milých,   bolestných a romantických zážitků několika   holek.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Harry Wootliff

Wootliff Harry

Naposled navštívené:
Harry Wootliff

Wootliff Harry