Cerven
ohodnotit

Hotel Splendide

Rok:
2000
Délka:
98 minut
„O kuchařce a jejím bývalém milenci, jenž provozuje hotel.“

Obsah filmu Hotel Splendide

 
Nikdo nikdy neví, jak dopadne láska a stejné je to i s výplachem střev. Bizarní a satirická černá komedie Terence Grosse sleduje podivnou dřinu kuchařky Kath (Toni Collette) a jejího bývalého milence Ronalda (Daniel Craig). Ronald provozuje rozpadající se Hotel Splendide stejným způsobem, jako to dělali před lety jeho rodiče – v ceně je zahrnuto špatné jídlo a klystýr. Po pěti letech se Kath rozhodne, že je na čase zakopat válečnou sekeru a vrátit se k práci v hotelu po boku Ronalda... Jak to celé dopadne? Velmi nečekaně!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: titulky

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Hotel Splendide >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.9.2007
Příjemná podívaná tahleta britská absurdní   černá komedie. Ponura, studená atmosféra   chátrajícího hotelu plného bizarních postav,   to se mi velmi líbilo. Je zajímavé, jak   začínám objevovat herectví Daniela Craiga   teprve až poté, co se představil jako Bond.   Přitom ty postavy, které ztvárnil dříve než   nula nula sedmičku jsou většinou velmi   pozoruhodné.
xebece
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.11.2006
Tenhle film je pořádnej úlet, nevím, k čemu   bych ho přirovnala. Je hlavně surrealistickej,   ale nechybí mu humor ani napětí, každopádně   se skvěle pobavíte (netvrdím, že všichni, ale   to poznáte hned na začátku, jestli je to vaše   krevní skupina).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama