Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Hvězdná párty
Zábavná televizní show Hvězdná párty je moderována Petrem Rychlým, který je jednou z největších televizních hvězd současnosti. Show se odehrává v televizním obýváku, který je plný hvězdných hostů. Moderátor Petr Rychlý spolu s hvězdami přináší pravidelně večer plný uvolněné atmosféry, pohodové zábavy, improvizace i napětí.

V zábavné show Hvězdná párty své síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře. Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů, a tedy i možnost hrát o skutečné peníze. V každém dílu je pět párty her a jedna hra finálová.

Soutěžící z řad diváků, který je z vítězného týmu, a jím vybraná celebrita vstoupí do finálového kola. V tomto kole moderátor položí dvojici deset otázek na poznávání celebrit. Finálová soutěžící dvojice vyhrává peníze dle počtu správných odpovědí. Za každou správnou odpověď získává soutěžící z řad diváků peníze a celebrita současně sbírá peníze pro dobročinné účely. Pokud odpoví správně na všechny finálové otázky, získá vítěz 30 000 Kč a Nadace Nova přispěje současně 15 000 Kč na vybraný charitativní projekt.

Nova


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama