Cerven
ohodnotit

Il tempo degli avvoltoi

Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
95 minut

Obsah filmu Il tempo degli avvoltoi

 
Mladý kovboj Kitosh pracuje na ranči bohatého Dona Jaime Mendozy. Když statkář zjistí, že Kitosh flirtuje s jeho manželkou, nechá kovboje zbičovat a vyhodit. Po příjezdu do města je Kitosh falešně obviněn a uvězněn. Ve vězení se setká s Joshou Tracym, který za pomoci ukrytého derringeru postřílí šerifovy stráže. Kitosh se přidá k hledanému muži, jenž celý v černém jezdí s povozem s rakví.

Po cestě zažijí několik dobrodružství, mj. se připletou k přepadu transportu zlata a zlikvidují zbylé členy bandy lupičů. Každý z nich má jiné plány s utrženým bohatstvím. Během času se začne projevovat Tracyho povaha: zabíjí pro sadistické potěšení z...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.2.2021
"Čas supů"
Méně známý spaghetti western, který si   nezaslouží být zapomenut. Už v době svého   vzniku byl považován za jeden z   nejnásilnějších a nejkrutějších westernů.   Jeden ze dvou hlavních hrdinů Tracy (ve   vynikajícím podání Franka Wolffa), jinak   psychopatický sadistický epileptik, je schopen   upálit za živa ženu a nebo přibít na vrata   chlapa. Oba hrdinové jsou ve filmu zápornými   postavami, i když ten druhý je schopný nápravy   po splacení dluhu. Ve filmu se pořád něco   děje, není čas na prostoje, mnoho rvaček a   hlavně přestřelek. Velkolepá scéna (snad   patnáct minut) přepadení bankovního vozu se   zlatem bandou lupičů, ke které se připletou   Tracy a Kitosh, je natočena rozmáchle ve stylu   amerických originálů. Originalitu hlavních   postav dokázal režisér Cicero skvěle   charakterizovat. Žádný fanoušek žánru by si   neměl film nechat uniknout; je lehce   dosažitelný ve výborné kvalitě na netu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama