Cerven
ohodnotit

Obsah filmu In den Tag hinein

 
Mladá Berlíňanka Lynn žije v rodině svého bratra. Uzavřená mladá žena téměř nemluví, prakticky nikdy se neusmívá, s rodinou komunikuje sporadicky a žije ze dne na den. Finančně se udržuje nad vodou prací v kavárně a jako tanečnice na diskotéce. Udržuje partnerský vztah s Davidem, který je zcela zaujat plaveckou přípravou na mistrovství světa, a tak je jejich vztah omezen na chvíle mezi tréninkem.

Změna v životě Lynn nastane ve chvíli, kdy pozná japonského studenta Kojiho. Mladík žije podobně svobodný život jako Lynn a i když je mezi nimi jazyková bariéra, dívka se zamiluje. Začne s Kojim trávit stále více času ve vzájemném porozumění,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2020
Moderní, chladný a odcizený Berlín bez   tradičních památek je prostředím příběhu   mladé ženy Lynn. Režisérka od počátku   představuje hlavní hrdinku jako nepříliš   sympatickou osůbku, která žije ze dne na den   bez zájmu o své okolí a budoucnost. Je to   účel dramatického příběhu o lásce a   nerozhodnosti, se kterou má každý divák svou   zkušenost. U mně hrdinka rovněž nenašla   přízeň, stejně jako její studentský přítel   Koji, rachitický japonský mládenec, tím méně   i další milenec přicházející v úvahu plavec   David, který je klasickým příkladem zvrhlé   sportovní tužby po rekordech a medailích na   úkor normálního života.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
In den Tag hinein (2001)In den Tag hinein (2001)
Reklama