Cerven
ohodnotit

Index lásky

Rakkauden rasvaprosentti

Další název:
Body Fat Index of Love; Iba sex (?)
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
98 minut

Obsah filmu Index lásky

 
Povedená komedie z prostředí reklamní agentury. Stigu je nejlepší copywriter v Helsinkách a taky král večírků. Nápady se mu v hlavě rodí se stejnou lehkostí, s jakou láme srdce žen. Po 20 letech se ho ale šéf reklamky rozhodne vyměnit za mladší krev a navíc potká Ellu, dívku svého srdce, která ale k jeho překvapení chce jen nezávazný sex.

SFZ 2015

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
finská
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Index lásky >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2021
Průměrná severská komedie, které jsou mi   hodně sympatické. Ale žádnou velkou romantiku   v příběhu nevidím. Když si žena sama řekne   o sex a sama si vytýčí podmínky, sleduje   chvilky milování na budíku a se zazvoněním   končí veškerá láska; to mi připadá více   než vypočítavé a divné. Hraničí to se   zneužitím muže, který je jinak v normálním   životě velice úspěšný, ale ve vztahu k Elle   se chová jako trouba. Ve filmu se objeví vtipné   chvilky, ale celkově mě nezaujal, stejně jako   závěr a citová proměna studené Elle.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.2.2015
Přátelé, TAKTO má vypadat romantická   komedie.. Opakuju to vždy u skandinávské   produkce.. prostě ojedinělá atmosféra,   herecké výkony civilní, přirozené, a navíc   příběh, kterému můžeme uvěřit. Nic není   jen růžové nebo černobílé - i přesto, že   se jedná o jednoduchou romantickou komedii - a   zcela s čistým svědomím můžu poslat na film   i dámy, páry i pány.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Index lásky (2012)Index lásky (2012)Index lásky (2012)Index lásky (2012)
Reklama