Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Into The Dark - Flesh & Blood

 
Sedmnáctiletá Kimberley Toomsová žije sama se svým otcem Henrym. Před rokem byla zabita její matka a vrah dosud nebyl dopaden. Dívka se bojí vycházet z domu, trpí agorafobií. Navštěvuje ji terapeutka dr. Sandersová, ale stav dívky se nelepší, naopak má Kim strach, aby ji terapeutka neposlala do ústavního léčení.

Otec Henry začne s renovací domu od půdy, kde ho Kim slyší chodit i v noci. V blízkém okolí se ztratí mladá dívka Sophie Taylorová, Kim sleduje její osud na internetu a zjistí, že podobných případů je v poslední době více. Dívka má zprvu nejasné podezření, zmizelé ženy jsou podobné její matce. Když na půdě najde různé cetky,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Into The Dark - Flesh & Blood >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2019
Vždy mě fascinuje, jak za ostěním amerických   baráčků existuje další svět. Prohání se v   něm vačice a mývalové, sem tam i nějaký   úchylný vrah, ale pořád je to svět tajemna.   Pro nás, malé kluky, byly tajemné sklepy a   půdy a nemuseli jsme zrovna bydlet ve   Stínadlech. Druhý díl první série Into the   Dark je slušně natočený, i když schází ten   pravý okamžik překvapení. Pointa příběhu je   zřetelná od počátku filmu, ale vše je skvěle   zakomponováno prakticky do komorního příběhu   otce a dcery, kteří se těžko vypořádávají   se smrtí manželky Henryho a matky Kimberley.   Jako vždy se prezentuje málo schopná policejní   hlídka v autě, tentokrát prezentována dvěma   policistkami. Těším se na další díly   seriálu, aktuálně jsou natočeny dvě řady, a   nakonec citace otce v ošemetné chvíli vůči   dceři (ta hláška se mi líbila):   "Kolikrát jsem ti říkal, aby jsi po sobě   uklízela!". Ale tu situaci musíte vidět.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama