Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu IO

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2019
Další postapokalyptický   příběh na ekologické téma   týkající se klimatických   změn, které jsou v   současnosti aktuálnější   než kdy jindy. Moralizační   proces je spuštěn v plné   síle, i když to na první   pohled vypadá spíše   pesimisticky. Příběh pro   diváky očekávající   nějaké drama bude spíše   zklamáním. Atmosféra se   nese v poklidném rázu a   místy snad i krapet fušuje   do artu. Kromě hlavního   problému tu máme dálkový   milostný motiv, což   připomene mnohé postarší   sci-fi snímky, kde se to   používalo vcelku hojně.   Avšak postupně budují se   milostný vztah mezi hlavními   postavami striktně připomene   hlavně snímek z roku 2017   ´Hora mezi námi´. V obou   případech je ona běloška a   on černoch. Je tato šablona   náhoda? Snímek je po   výpravné stránce   přijatelně uvěřitelný,   ale dějově trestuhodně   plochý. Žádná scéna   nijakým způsobem nevyniká a   neutkví v paměti. Že je   snímek spíše komorní by   tak ani nevadilo, jen kdyby   měl příběh nějakou   hloubku. Kromě onoho   milostného vztahu v době   rostoucí klimatické zkázy   tu skutečně není o co   stát.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.9.2020
No, to zas tomu nasadili   korunu. Tohle opravdu není   pro mne. Celý film jen kecy a   kecy. Děs. Nudil jsem se v   jednom kuse.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Francisco Ibáñez

Ibáñez Francisco

Naposled navštívené:
Francisco Ibáñez

Ibáñez Francisco