Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu IO
POZOR, SPOILER

Znečištění planety už je tak znepokojivé, že je do vesmíru posláno sto lodí. Cíl je jeden z měsíců planety Jupiter, Io. Na jedné z lodí je Elon, přítel Sam Waldnové.

Sam zůstala na Zemi, kde učiní důležitý objev. Také proto odebírá vzorek. Pak se vrací zpět na hvězdárnu. Zde se stará o včely a také zde přežívá. Též provádí různé testy a pokusy.

Jednoho dne přijde bouře a dost toho zničí. Navíc se Sam od Elona dozví, že vše z raket u Io bylo přesměrováno na expedici Nový Svět. Ten má být u Proximy Centauri.

Jednoho dne přistane u poničeného místa balon a z jeho koše vyleze černoch Micah. Chce profesora Waldena. Jenže ten jen mrtvý, a tak je zde pouze Sam. Pracují spolu, povídají si spolu a zdá se, že tu budou v poklidu žít.

Micah pak jednoho dne objeví živou včelu, kterou bouře nezničila.

Pak Elon píše, že to podepsal a odlétá k Proximě. Sam se tedy začne sbližovat s černochem. A pak mu vleze do kalhot. Nakonec oba opouštějí starou základnu a jedou se podívat do zničeného světa pro hélium do balonu. Ten pak začnou nafukovat...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu IO
Mladá vědkyně se snaží najít způsob, jak zachránit umírající Zemi. Najde muže, který se žene za poslední lodí opouštějící planetu.

Netflix


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Reklama