Cerven
ohodnotit

IRIS: Spiknutí zla

Ailiseu: deo mubi

Další název:
아이리스: 더 무비; IRIS: The Movie
Rok:
2010
Délka:
125 minut

Popis / Obsah / Info k filmu IRIS: Spiknutí zla

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
korejská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu IRIS: Spiknutí zla >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2016
Sestřihem TV seriálu z roku 2009 ´Ailiseu´ pod   anglickým názvem ´IRIS´, vznikl tento filmový   počin, který se snaží tvářit filmově, ale   nějak se mu to nedaří. Snímek má vše, co   typický asijský akční či thrillerový film po   většinou má a tím je silný příběh, romanci   a především velmi citové sekvence. Jenomže se   to jihokorejským tvůrcům tak nějak nepovedlo.   Velmi netypická akční kamera je živá až moc   a podivný střih tomu dává spíše zbrklost a   nepřehlednost. Díky tomu nefungují ani   zmíněné citové záležitosti a to i přesto,   že použitý soundtrack by mohl kdekdo závidět.   Příběh jako takový je dobrý, ale bohužel   takto prezentovaný hodně ztrácí na bodech.   Filmových sestřihů TV seriálů vzniklo   poměrně hodně a ne vždy se to povedlo. Tvůrci   by si měli už konečně uvědomit, že když je   scénář dějově obsáhlý a určený pro   sérii, těžko se z toho vybírají části, aby   to i v celovečerní stopáži mělo nějakou   logiku.
veverka-zrzka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.7.2013
Kamarádka mi tento film přivezla v dobré   víře. Sama viděla jak seriál, tak tento film.   Pro mě, která jsem viděla pouze tento film, byl   film prázdný, nic moc neříkající. Velmi   často jsem se v ději ztrácela. Sestříhané to   bylo sice dobře, ale jak psal Phreaker, lidi,   kteří neviděli seriál, tak film nepochopí.   :-( Což je věčná škoda. Kdyby z toho udělali   třeba jen minisérii o dvou dvouhodinových   dílech, bylo by to možná o něčem jiném.
Phreaker
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Film IRIS je už od základu předurčen k   podprůměrnosti. Sestříhat totiž 20 dílný   seriál IRIS do filmové podoby je prostě   nesmyslné. 120 minut stopáže je prostě   strašně málo na to, aby se do ní dal nacpat   obsah seriálu, a proto také vzniklo dílo,   které je naprosto ploché. Postavy nejsou   dostatečně vykreslené, děj neustále skáče z   místa na místo a špatně se v něm orientuje,   vizuál je typicky televizní.

Pokud se někdo   chce podívat na IRIS, tak ať se koukne na jeho   seriálovou podobu a až potom popřípadě pustí   tuto zkrácenou verzi, protože pokud si někdo   pustí tento film, bez znalosti seriálu, tak si   troufám tvrdit, že bude minimálně zmaten.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
IRIS: Spiknutí zla (2010)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ethan Laidlaw

Laidlaw Ethan

Josh Duhon

Duhon Josh

Siegfried Fischer

Fischer Siegfried

Anne of the Indies

Anne of the Indies
Anne of the Indies

Naposled navštívené:
Ethan Laidlaw

Laidlaw Ethan

Josh Duhon

Duhon Josh

Siegfried Fischer

Fischer Siegfried

Anne of the Indies

Anne of the Indies
Anne of the Indies