Rijen
ohodnotit

Obsah filmu Iron Doors

 
POZOR SPOILER

Mladý Mark je po tahu s kamarády. Pomalu se probírá z těžkého opileckého stavu, ale nechápe, kde je. Kolem jsou jen zdi, skříňka a mrtvý potkan. A ještě kulatý otvor velikosti dveří do trezoru. Velmi pomalu začíná chápat, že to není kamarádský vtip. Jen náhodou najde klíče od skříňky. V ní jsou pomůcky pro sváření plynem. Ale také majzlík a kladivo. Poté co Mark vyzkouší oheň na pancéřové dveře, je nucen vzít kladivo i majzlík do rukou a pomaličku se prokousávat betonem. Ocel vevnitř přepálí nalezeným přístrojem. Ale dostane se jen do další místnosti. Zde je to naprosto stejné, jen mimo skříňky je zde lampa a rakev. A když...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Stephen ManuelStephen Manuel  
hraje:
Axel WedekindAxel Wedekind.....Mark [35]   
Rungano NyoniRungano Nyoni.....Deka   
scénář:
Peter ArnesonPeter Arneson  
kamera:
Jan ReiffJan Reiff  
střih:
Lars RolandLars Roland  
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www.irondoors3d.de/
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Iron Doors >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.10.2017
PRVNÍ DOJEM: Další z filmů, o kterém jsem   nevěděl absolutně nic a další, který mne   mile překvapil. Tohle mohu skoro stále. Závěr,   no nevím, šlo jistě vymyslet lepší, ale   budiž. Nevím zda, podruhé, to už bude asi   nuda, když člověk zná pointu. Myslím, že   šedesátka je rozumné hodnocení a vystihuje   kvalitu filmu.
Mlapiska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.5.2012
Tak takhle nějak by to dopadlo, kdyby se   zkrachovalý komik a Rosamunda Pilcher rozhodli   společně natočit horor. Očekávejte všechno,   jenom ne horor a už vůbec ne mysteriózní   thriller. Párkrát se zasmějete a postupný   vývoj vás "odrovná" sladkou   romantikou, ale o napětí a mysteriózní   atmosféře si nechte jenom zdát. A abyste   všechno správně pochopili, tak hlavní   hrdinové pro jistotu trpí   samomluvou.
Doporučuji pouze zvědavcům,   kteří se musejí na vlastní oči přesvědčit   o tom, že film je doopravdy tak blbý jak se o   něm všude píše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Iron Doors (2010)Iron Doors (2010)Iron Doors (2010)Iron Doors (2010)
Reklama