Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Island City

Další název:
Mesto ostrovov
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
111 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Island City
Film sleduje tri súvisiace no vzájomne neprepletené príbehy zasadené do dnešného Bombaja. Hrdinom prvého je Sujaš, muž v stredných rokoch, ktorý v kancelárii vyhral “Cenu výboru pre zábavu”, oprávňujúcu ho na celodennú zábavu v miestnom nákupnom stredisku, ktorá sa však čoskoro zvrtne zdanlivo hrozným smerom. Druhý príbeh je o Anilovi, despotickom otcovi rodiny, ktorý je v nemocnici na prístrojoch; v snahe zahnať chmáry sa jeho príbuzní rozhodnú kúpiť televízor, ktorý Anil v domácnosti zakázal, a onedlho sa všetci stanú závislí na populárnom seriáli, až kým zrazu nepríde správa, že Anilov stav sa zázračne zlepšil. V centre tretieho príbehu je Aarti, ktorá sa v dôsledku svojej mechanickej a monotónnej existencie stáva čoraz viac znudenou a otupenou; potom jedného dňa dostane ten najintímnejší list a všetko sa pre ňu zmení. Zaujímavou stránkou filmu, pendlujúceho medzi absurditou, komikou a tragikou, je jeho surrealistická vízia kvázi moderného sveta ukotvená v realite každodenného života.
17.MFF Bratislava 2015


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Island City
Snímek ISLAND CITY je zasazen do současné Bombaje, pojednává o malých lidech, jejichž životy jsou ovládány vnějšími silami. Aniž by si to uvědomovali, postupně se z nich následkem toho stávají stroje.

Tři rozdílně laděné příběhy, které jsou zasazeny do současné Bombaje, oscilují mezi absurditou, komičnem a tragikou. V prvním z nich se představuje úředník, jehož manažeři pověřili účastí v zábavných aktivitách, které by podle nich měly utužit morálku zaměstnanců. Ve druhém příběhu se příbuzní domnívají, že hlavní hvězda televizního seriálu přemístila hlavu jejich rodiny z nemocnice domů. A v poslední povídce začne obyvatelka chudinské čtvrti dostávat dopisy od tajemného ctitele.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

05:30 - 06:00

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 05:59

6 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

66 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:45 - 05:55

66 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
H1N1

H1N1
H1N1

Naposled navštívené:
H1N1

H1N1
H1N1