Cerven
ohodnotit

Já nebo nikdo

The Wrong Daughter

Další název:
Love me or Else; Ja alebo nikto
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
89 minut

Obsah filmu Já nebo nikdo

 
Kate a Joe touží po dítěti. Najednou se na Facebooku objeví Danica, dcera, které se Kate vzdala před 17 lety. Danica je ale podvodnice. Dívka, se po sedmnícti letech znovu setká s matkou a novým nevlastním otcem poté, co je našla online. Brzy se k nim nastěhuje, bydlí spolu ale, ukáže se, že není Katinou skutečnou dcerou. Je to podvodnice, která udělá cokoli, dokonce zabije, aby získala lásku matky, kterou nikdy neměla.

JOJ

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Já nebo nikdo >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.12.2020
Originální název v českém překladu   ´Špatná dcera´ jasně vyzrazuje, o čem tento   snímek je. A protože se jedná o snímek   televizní, předkládá se nám motiv už   nesčíslněkrát zpracovaný na různé způsoby,   jen v poněkud menším rozpočtu. Snímek je   součástí filmové série ´The Wrong´, takže   kdo to zná, ví, na co je tematicky zaměřen.   Ponurý škraloup je jen ve značné   předvídavosti právě vlivem známého motivu a   použité dějové šablony. A vlastně i ten   začátek příběhu je poněkud podivný. Kate a   Joe se snaží o dítě a nedaří se a tak   zauvažují o adopci, když tu náhle, jako   mávnutím kouzelného proutku, Kate spatří na   facebooku dospívající dívku, ve které pozná   svou dceru, kterou někdy před sedmnácti lety   odložila. Ta je samozřejmě v dětském domově.   Hm… Vskutku zvláštní osud, ale na druhou   stranu jak praví bible, cesty páně jsou   nevyzpytatelné. Samozřejmě jí adoptují,   jenomže místo ní přijede dívka zcela jiná,   aniž by o tom kdokoliv věděl a začnou se dít   věci. Svým způsobem se jedná o rodinný   thriller, ve kterém je skutečně každou další   minutou poznat, kam dějový vývoj směřuje a   divák tak jen čeká, kdy se na ten podvod   provalí. V zápletce jsou různé nesrovnalosti a   podivnosti, ale asi je tak učiněno pro   zjednodušení děje. Ale jo, nevyznívá to zase   až tak hrozně, jak to zpočátku vypadá. Berme   to zkrátka jen jako levnější filmovou   alternativu daleko výraznějšího   velkorozpočtového snímku a nic víc.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.10.2020
Další šílenost amerických filmařů, která   připomíná více televizní tvorbu. Thriller je   tak naivní, až je to neskutečné. Jedna mladá   blbka, od počátku protivná jako činže,   manipuluje s dospělými lidmi a s policií, což   je asi nejpodivnější. Příběh by si možná   ještě vystačil jako pokračování některého   z nekonečných televizních seriálů pokleslé   kvality určeného pro dopolední vysílání, kdy   americké ženy v domácnosti odpočívají se   sklenkou martini v ruce a sledují jedním okem   jednu ze stovek televizních stanic a druhým okem   latinskoamerickou služku při úklidu nebo   žehlení. Záměna identity vůbec nedává   smysl, stačil by jediný telefon, aby se ukázala   pravda. Proč Kate uvěří dívce bez dokladů,   bez jakéhokoliv odkazu na zařízení, kde   vyrůstala a pod. Prostě logika ve filmu   zůstává stranou. Obě hlavní postavy   nesympatické od první chvíle, chlapi naivní   bez zpětné vazby. Jeden bod za určité   napětí. Přemýšlet, jak se věci vyvrbí, je   zbytečné.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama