Cerven
ohodnotit

Jeden průšvih za druhým [TV film]

Bad Hair Day

Další název:
Jeden prúser za druhým (SK); Královna plesu
Země:
Rok:
2015
Délka:
90 minut

Obsah filmu Jeden průšvih za druhým

 
Premiantka třídy Monica se chystá na maturitní ples, kde se má stát jeho královnou. Jenže všechno se najednou pokazí. Vlasy, které den předtím příliš trápila různými chemikáliemi, nejdou učesat, plastové šaty se roztekly, boty se rozbily. A ke všemu musí ten den udělat řidičák, protože další termín je až za rok. V této naprosto katastrofální situaci se za dveřmi objeví agentka FBI...

Zdroj: Nova

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Jeden průšvih za druhým >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.7.2019
Nesourodá dvojice dvou hlavních ženských   postav se snaží z příběhu vytřískat   smysluplný děj, ale je to marné. Scénář už   je bezduchý a zápletka kolem ztraceného šperku   je naivní a vyspekulovaná. Přechytralá   puberťačka Monica, drzá a žádná kráska; k   ní dobře pasuje nesympatická ex policistka Liz,   která také příliš krásy nepobrala. Jejich   putování městem za zameškanými záležitostmi   před nadcházejícím plesem, kde chce mladá   pipka oslnit a stát se královnou, což obnáší   zničený účes, rozpuštěné šaty a termín   zkoušek na řidičák, je těžko alespoň trochu   snesitelným dějem. Film lze lehko zaměnit za   jakýkoliv televizní projekt natočený v   amerických studiích.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2018
Buddy komedie ze středoškolského prostředí   zaměřená pod dohledem Disney studia hlavně na   dívčí diváky v celé své kráse a   přitažlivosti. Vlastně se jedná o akční   komedii pro teenagery, kde je v centru dění   středoškolačka snažící se vyhrát volbu   královny plesu a které se od samotného rána v   ničem nedaří a o policistce se zase snažící   najít drahokam. Ty dvě osud spojí a   komediální jízda plná teenagerovského humoru,   trapasů a hlášek může začít. Film plný   elánu, energie a typické teenagerovské   naivnosti. Film nemá hluchého místa. Neustále   se něco děje a jedinou vteřinou nenudí. Od   televizního Disneyho se to může zdát pro   někoho podivné, ale je to tak. Tenhle film se   prostě povedl.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Jeden průšvih za druhým (2015) [TV film]Jeden průšvih za druhým (2015) [TV film]
Reklama