Cerven
ohodnotit

Jedině ona

Just Wright

Další název:
Jedine ona (SK)
Rok:
2010
Délka:
111 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Jedině ona
Leslie Wrightová má s muži pech, všichni ji berou jen jako kamarádku, ne jako žádanou ženu. Žije v domku na kraji města s rodiči a ještě se svou kamarádkou Morgan Alexanderovou, která hodlá ulovit bohatého a slavného sportovce… Leslie se jednou vrací z basketbalového zápasu Mets, jejichž je oddanou fanynkou, a u benzinky potká právě tu největší hvězdu Mets, Scotta McKnighta. Ten neví, jak se otevírá nádrž u jeho vozu, a Leslie mu pohotově pomůže. On ji na oplátku pozve na svou oslavu narozenin, kam vezme Morgan, která okamžitě začíná s lovením slavné hvězdy, přetvařuje se a dělá ze sebe někoho, kým není. Obě odcházejí z oslavy dříve. Morgan se chová rafinovaně a odmítavě.

Druhý den se před domem Leslie objeví Scott McKnight a pozve Morgan na večeři. Vše pak jde jak na běžícím pásu a zanedlouho se zasnoubí. Matka Scotta McKnighta, Ella, to nenese moc dobře, ale její syn, má ve všem jasno a je rozhodnutý. Při jednom exhibičním utkání se Scott McKnight velmi těžce zraní a jeho kariéra je ohrožená. Všichni se od něj odvracejí a nikdo mu už nevěří, že se dokáže vrátit. Morgan, jako jeho nastávající žena, začíná mít obavy, že její muž nebude slavný a tím už tento svazek nebude tak atraktivní. Povolá tedy na pomoc svou kamarádku Leslie, která je mimo jiné vynikající fyzioterapeutkou. Ta je přijata na plný úvazek a celé dny pak dává zraněné koleno a i samotného Scotta McKnighta dohromady...

Náhle však přijde šok – Morgan Scotta opouští, protože již pro ni není zajímavý. Leslie se Scotta snaží podporovat čím dál tím víc a jednoho dne jejich soužití přeroste v něco, co si v duchu Leslie vždy přála. Zamilují se do sebe a Scott konečně vidí krásu, kterou má Leslie v sobě. Oba září a vše jde hned snadněji. Blíží se datum návratu Scotta na basketbalové hřiště, když se u dveří najednou objeví Morgan, která se k němu chce vrátit…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jedině ona
Keď Scott McKnight, basketbalová hviezda NBA, utrpí nepríjemné zranenie, fyzioterapeutka Leslie Wrightová sa ho neoblomne snaží dostať opäť do formy. Cíti, že má životnú šancu dosiahnuť významný profesijný úspech a hviezdny pacient ju preslávi medzi kolegami z branže. Terapia prináša skvelé výsledky, ale len do chvíle, keď sa Leslie do Scotta zamiluje a profesionálny vzťah lekárky k pacientovi prerastie do lásky. Žena si musí vybrať medzi kariérou, o ktorej vždy snívala, a volaním svojho srdca. Ako sa však zdá, Scotta jej city vôbec nezaujímajú, pretože medzitým ho očarila Morgan, jej kamarátka z detstva. Morgan by rada ulovila Scotta ako nádhernú trofej a čo najskôr sa chce zaňho vydať. Bude zamilovaná Leslie aj naďalej iba predstierať, že je najlepšia kamarátka Morgan, alebo presvedčí Scotta, že to, po čom najväčšmi túži, má celý čas priamo pred nosom?

Zdroj: JOJ


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jedině ona
Leslie Wright je fyzioterapeutka. Jednoho dne k ní přijde NBA hvězda Scott McKnight. Všechno jde dobře do chvíle, kdy Leslie zjistí, že se do Scotta zamilovala. Bude hrát Scottovu nejlepší kamarádku nebo se rozhodne otevřít svoje srdce a ukázat, co opravdu cítí...?


Autor: hledaseniki

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kalendárium (1993) [TV cyklus]

01:45 - 02:20

16 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Za mřížemi: V nejdrsnějších vě...

01:45 - 02:35

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

01:25 - 02:05

36 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

01:20 - 02:15

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Whitaker

Whitaker David

Ali Skovbye

Skovbye Ali

Drsná země (Country)

Drsná země
Country

Julia  Misbehaves

Julia Misbehaves
Julia Misbehaves

Lou Beatty

Beatty Lou

Maria Beck

Beck Maria

Desperáti (Desperados)

Desperáti
Desperados

Yves Mirande

Mirande Yves

Král Ubu (Ubu król)

Král Ubu
Ubu król

Brely Evans

Evans Brely

Naposled navštívené:
David Whitaker

Whitaker David

Ali Skovbye

Skovbye Ali

Drsná země (Country)

Drsná země
Country

Julia  Misbehaves

Julia Misbehaves
Julia Misbehaves

Lou Beatty

Beatty Lou

Maria Beck

Beck Maria

Desperáti (Desperados)

Desperáti
Desperados

Yves Mirande

Mirande Yves

Král Ubu (Ubu król)

Král Ubu
Ubu król

Brely Evans

Evans Brely