Cerven
ohodnotit

Jedinička

Další název:
Единичка; Jednotka (SK); Edinichka
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
110 minut

Obsah filmu Jedinička

 
V auguste 1944 počas bojov vo východnom Poľsku poveria delostreleckú jednotku staršieho poručíka Jegorova, aby chránila strategicky významný most.

V jeho blízkosti stojí kláštor, v ktorom nachádzajú hluchonemé deti a ich vychovávateľku.

Splniť príkaz a zároveň ochrániť deti sa v tejto adaptácii autobiografickej novely Alexandra Nikolajeva Sme všetci, nepočítajúc deti javí ako nemožné, no jediné správne riešenie.

Zdroj: Dni ruského filmu 2015

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.12.2022
Vizuálně velmi dobrý počin. Na mne zbytečně   moc postav a musím přiznat, že mi v ději   leccos uniklo. Asi to bude tím, že jsem se ve   škole učil, jak se sovětská armáda s polskou   měli rádi a jak společně bojovali proti   nacismu. Prostě jsem některé věci nechápal,   hlavně tedy to s tou slepicí. Skoro tam   chcípali hlady a kolem slípky takové orgie.   Dějově to začíná skvěle, ale pak jsou zde   opět místa, kde to stagnuje a ne a ne se to   pohnout kupředu. Závěr naprosto (konečně),   uhnul od klasických závěrů dřívější   ruské filmové éry, a já teď nevím, zda to   bylo dobře nebo špatně. Efekty vcelku ušly,   byť mi občas „gore“ přišlo jako z   počítače. Některé scény byly trochu   silnější, ale takové, na které byste   vzpomínali tu myslím, nebyly. Herci předvedli   hodně a rozhodně si plusové body zaslouží.   No, u mne to vyšlo vše na čtyřicítku, ale   nemohu odolat a přidám ještě dvaciáše za   hudbu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Jedinička (2015)Jedinička (2015)Jedinička (2015)Jedinička (2015)
Reklama