Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Jesse & Lester - Due fratelli in un posto chiamato Trinità

 
Jesse a Lester jsou nevlastní bratři a cestují do Trinity, aby uplatnili své nároky na dědictví po zemřelé matce. Po cestě se projeví jejich povahy; Jesse se neštítí násilí a zabije čtyři lupiče, kteří se jim postaví do cesty. Lester je zbožný muž, mormon, který bratrovi vyčítá zbytečné násilí. Lester by chtěl za svůj podíl z prodeje pozemku postavit kostel, zatímco Jesse chce zřídit saloon s dámskou obsluhou.

Při jednání s notářem bratry napadnou bandité a donutí je utéci z města. Muži se pokusí zbohatnout při těžení zlata, ale pro velkou dřinu brzy práci opustí. Po dalších zápletkách a dobrodružstvích se podaří Jessemu otevřít saloon a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.10.2020
Slabší italský western s tradičními   přestřelkami, boxerským zápasem ve stylu   Terence Hilla, četnými obhroublými vtípky a   také nezvykle s náboženským zaměřením   jednoho z hrdinů. Ostatně dvojice hlavních   postav je hodně rozdílná, což je příčinou   jejich častých dohadů. Oba muži by měli být   v porovnání s lupiči a podvodníky kladnými   hrdiny, ale používají stejné nebo podobné   nezákonné metody. Morální vyznění filmu je   tím pádem diskutabilní. Mně také vadí   humorné vsuvky přebrané z westernových   komedií komiků Spencera a Hilla. Solidní hudbu   složil Carlo Savina, film režíroval Renzo Genta   (v titulcích jako James London, podílel se i   hlavní představitel Richard Harrison.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Barry Stanton

Stanton Barry

Naposled navštívené:
Barry Stanton

Stanton Barry