Cerven
ohodnotit

Kanikuly strogogo režima

Další název:
Каникулы строгого режима; High Security Vacation
Země:
Rok:
2009
Délka:
113 minut

Obsah filmu Kanikuly strogogo režima

 
Dva vězni, bývalý policista Kolcov a recidivista Sumarkov, utečou s pomocí Kolcovova bývalého kolegy z vězení. Shodou okolností se ocitají v dětském táboře a nezbude jim nic jiného než se stát instruktory a podílet na výchově svěřených dětí. A protože odnesli i vězeňský fond, nepátrají po nich jen policisté, ale i propuštění spoluvězni. Ač se oba dva do vězení opět vrátí, tak především pro Sumarkova měla tato krátká epizoda života zásadní význam a změnila jeho žebříček hodnot.

Autor: Hugin
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hugin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Dmitrij Djužev prokázal komediální talent už   ve filmu Žmurki a Sergej Bezrukov příliš   nezaostával. Žádné zběsilé a trapné gagy   typické pro většinu známých, italských,   francouzských a amerických, komedií. Humor   spočívá, stejně jako v ruské sérii Svéráz   národního …, především v dialozích   komentující jednotlivé události. Mimo to,   úvodní, parodující, titulky doopravdy stojí   za to. Vcelku je zbytečné psát o kladech a   záporech. Hlavním účelem komedií je pobavit   diváka. Já se bavil, a to už něco znamená.
lucymat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.9.2011
Vypadalo to tak nadějně a nakonec z toho vyšlo   tohle? 113 minut proložíte smíchem jen občas -   a to už musí být. Zbylé minuty se budete   snažit pochopit, proč tvůrci plýtvají rubly   na něco tak otřesně nudného. Originalitu,   logiku a humor hledejte na jiném DVD.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kanikuly strogogo režima (2009)Kanikuly strogogo režima (2009)Kanikuly strogogo režima (2009)Kanikuly strogogo režima (2009)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ogni bolšoj děrevni

Ogni bolšoj děrevni
Ogni bolšoj děrevni

Naposled navštívené:
Ogni bolšoj děrevni

Ogni bolšoj děrevni
Ogni bolšoj děrevni