Cerven
ohodnotit

Karambol 2

Carambola, filotto... tutti in buca

Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
100 minut

Komentáře k filmu Karambol 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2017
Skoro stejné jako první   film. Méně rvaček, ale   také žádný dějový   guláš. Více legrace.   Lepší hudba. SPOILER!! V   závěru zbytečně dlouhá   honička místo očekávané   pranice.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2019

Když se vysloví jména Paul   L. Smith a Antonio Cantarora,   okamžitě se u diváků   vybaví ´Dva výtečníci´.   Dva filmy s touto dvojicí,   kteří vlastně napodobují   slavné snímky ze   současnosti Spencera a Hilla.   A nutno uznat, že velmi   dobře. Málokdo už ale ví,   že oba natočili obdobnou,   taktéž dvojici filmů rok   před tím a to pod názvem   ´Karambol´ dějově se   odehrávající na divokém   západě a opět po vzoru   Spencera a Hilla. Vlastně   charakterově a vtipem jakoby   jim přímo z oka vypadli.   Úspěch byl asi impulsem v   tomto pokračovat právě   těmi výtečníky. Popisovat   film je tedy nošením dřeva   do lesa. S porovnáním s duem   S&H je to atmosférou,   humorem, živostí a vůbec   celou zábavností naprosto   stejné. Ani toto volné   pokračování předchozího   snímku neurazí a pokud to   někdo odsuzuje už jenom z   důvodu vykrádání nebo   hraní si na někoho jiného,   jeho věc. Film svůj účel   splňuje a to je hlavní. Jen   tak pro zajímavost, Paul L.   Smith je stejně jako Bud   Spencer v současné době   již po smrti a Antonio   Cantafora stejně jako Terence   Hill se těší plnému   zdraví. Není to zvláštní?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dann Florek

Florek Dann

Damien Ravnich

Ravnich Damien

Aisha Hinds

Hinds Aisha

Zvonko Lepetić

Lepetić Zvonko

Marek Jankovič

Jankovič Marek

Dorothy Adams

Adams Dorothy

Michael Sterward

Sterward Michael

Naposled navštívené:
Dann Florek

Florek Dann

Damien Ravnich

Ravnich Damien

Aisha Hinds

Hinds Aisha

Zvonko Lepetić

Lepetić Zvonko

Marek Jankovič

Jankovič Marek

Dorothy Adams

Adams Dorothy

Michael Sterward

Sterward Michael