Cerven
ohodnotit

Karmouzská válka

Karmouz War

Další název:
No Surrender - One Man vs. One Army; Wojna o honor; Harb Karmooz
Země:
Rok:
2018
Délka:
114 minut

Obsah filmu Karmouzská válka

 
Ocitáme se v Egyptě za vlády krále Farúka, v době před egyptskou revolucí, kdy byla země ještě obsazena britskou armádou. Syn britského generála znásilnil mladou Egypťanku, za což byl zatčen. Místní policista jej odmítá vydat Angličanům a doufá ve spravedlivý proces. Když ale policejní stanici obsadí britští vojáci, čeká jej nerovný souboj.

SPI International

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
arabská, anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Karmouzská válka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2024
Spousta postav a zmatek zpočátku. Alespoň pro   mne. Ovšem pak už to šlo. Trochu jsem se   obával, že to bude nuda, protože přece jen,   dívat se dvě hodiny na obklíčení malé   stanice…. Takže jsem počítal se spoustou   dialogů o ničem, a tudíž nudy. Kupodivu jich   tam zase tak moc nebylo a celkem se na to dívat,   dalo. Herci to zmákli na velmi dobrou a těch   pár nesmyslů? Vůbec nevadily. Bavil jsem se   a snímek byl pro mne velmi příjemné   překvapení. Herci mi byli sympatičtí všichni,   dokonce i záporáci a hudba to všechno   povýšila o dvacet procent nahoru.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2024
Nechápu to hodnocení podle mého se nato nechalo   koukat,hlavně proto že se tam od začátku   pořád něco děje a není čas se nudit,začalo   to znasílněním jedné místní ženy a tím se   rozjel ten konflikt mezi Egypťany a Angličany a   konečná bitva se myslím povedla,takže za mě   dobrý průměr.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama