Cerven
ohodnotit

Každý druhý týden (a půlka prázdnin)

Une semaine sur deux (et la moitié des vacances scolaires)

Další název:
Alternate Weeks (and Half the Vacation) / Každý druhý týden
Žánr:
Země:
Rok:
2009
Délka:
98 minut
„je třeba se podělit o děti.“

Obsah filmu Každý druhý týden (a půlka prázdnin)

 
Dvanáctiletá Léa by ráda žila v úplně jiné rodině, než jí osud nadělil. Přála by si mít doma oba rodiče – ti její se právě rozvádějí; maminku, která by jí lépe rozumněla – ta její nemá pro právě nadcházející pubertu vůbec porozumění, a otce, který by stál nohama na zemi a normálního malého brášku – z toho jejího se právě stává ekologický terorista. Léa přichází do „krizových let“ zrovna v době, kdy se oba rodiče pokoušejí znovu si uspořádat život s novými partnery. A ona velmi bolestně prožívá svou první lásku. Nic už nebude takové jako předtím.

Zdroj: ČT

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Každý druhý týden (a půlka prázdnin) >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2016
Rozvod rodičů a první láska. Příběh   vyprávěný dvanáctiletým děvčetem velmi   nádherně poukazuje na přehlížený fakt v   takovýchto situacích. Jak se na to dívají   právě děti a co samy přitom prožívají.   Nejde však o psychologickou výpověď, ale o   zcela vyrovnanou poklidnou rodinnou podívanou,   kde si každý najde to své a snad si z toho   odnese i nějakou tu myšlenku. Bertille Chabert   ztvárnila Léu přirozeně a opravdu kouzelně.   Větší sympatie z ní snad už zářit ani   nemůže. Život ve vztazích je různorodý ve   všech směrech a tento příběh je jen takovou   malou ukázkou.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Každý druhý týden (a půlka prázdnin) (2009)Každý druhý týden (a půlka prázdnin) (2009)Každý druhý týden (a půlka prázdnin) (2009)Každý druhý týden (a půlka prázdnin) (2009)
Reklama