Cerven
ohodnotit

Klavírista

The Piano Player

Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
87 minut

Obsah filmu Klavírista

 
Christopher Lambert se po Vraždách podle Jidáše vrací ve svém zatím nejlepším filmu, ve kterém city a optimistický pohled na svět nemají místo.

Profesionální likvidátor problémů, je opravdovým znalcem ve svém oboru, stejně jako bravůrním klavíristou. Se stejnou jistotou, jakou jeho prsty přejíždí po klaviatuře piána, dokáže zahrát spletitou etudu roli nájemného vraha, pohybujícího se na hraně zákona a svědomí.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Klavírista >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Není akční, jen kamera se chová akčně.   Spíše je to drama, ale to nehraje roli při mém   hodnocení. Film se mi líbil. Takové hledání   sama sebe.
Faye
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.8.2007
... „Jeho prací je zařídit věci tak, aby   klient mohl zařizovat ty svoje“. Celou dobu   jsem se bála, že hlavní myšlenkou dílka bude   rozuzlení tragické události v dětství   likvidátora Alexe, bohužel jsem se dočkala.   Což z hodně průměrného filmu, natočeného   sice v nádherné přírodě a ve kterém navíc   zní "La Vie En Rose" od Edith Piaf,   rázem učinilo film těsně nad propastí.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2006
Realističnost
Na tomto filmu je udivující ta pravá atmosféra   ghetta. Ne že bych ho zažila, ale vim, že   židé to neměli lehké. Ted se do ghett   zavírají úplně jiní příslušníci státu,   ale to nebudu rozebírat.
Je to moc dojemný   film o klavíristovi, který se musel starat sám   o sebe, kdy ztratil všechno. Práci, rodinu a   život. Myslel si, že všichni Němci jsou   svině, ale narazil na jiného, vysokého   důstojníka a ten mu pomohl poté co slyšel jak   úžasně hraje na staré křídlo.
Moc dobře   jsem si u toho poplakala. Nedoporučuji slabým   povahám.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Edward B. Jarvis

Jarvis Edward B.

Naposled navštívené:
Edward B. Jarvis

Jarvis Edward B.